19. dubna 2014

NYC bronzer

Přeji pohodový víkend, recenzi na tento produkt jsem slíbila v minulém článku, tak proč s ní zbytečně čekat.


Množství: 9,4g
Za kolik a kde koupit: 90,- v drogeriích Rossmann

Obal: Nevidím na něm nic zvláštního, bojím se, aby se obě poloviny každou chvíli od sebe neoddělily. Zato velmi praktické je zrcátko uvnitř, ještě tam byla houbička, ale tu jsem vyhodila. Málem bych zapomněla na vyryté sluníčko, díky němu už se těším na léto :D.


Odstín: Prodává se v jediném odstínu- 720A Sunny. Jde trošiličku do oranžova, ale není to tam šílené jako u jiných bronzerů v drogeriích.


Pigmentace + výdrž: Rozhodně neočekávejte, že jen ťupnete štětcem a máte sytou a ostrou barvu. Krásně se dá navrstvit, nedělá fleky a hlavně je matný. Pro mě jako začátečníka v konturování obličeje ideální věc. Výdrž není celodenní, často si podpírám rukama obličej, ale školu to přežije. Skoro vůbec nepráší.


Konturujete si obličej každý den nebo to nepotřebujete? :)

1 komentář:

  1. To zní dobře, já se vždy bojím s nějakou tvářenkou nebo jiným typem zdravíčka líčit přes den, protože mi přijde, že to světlo doma zkresluje....pak když vyjdu ven mám strach, abych nevypadala jako klaun :D Na večer je to jednodušší, to i kdybych si na tváře napatlala "maliny", tak to nevypadá tak hrozně :D

    OdpovědětVymazat