24. dubna 2014

Garnier odličovací mléko

Krásný den přeji :),
dnes Vám chci ukázat další produkt, který už jste mohli vidět tady. Celkově začínám mít v oblibě značku Garnier a odličovače patří k jejich nepovedenějším produktům. :)

Množství: 200ml
Za kolik a kde koupit: V akci se dá pořídit za slušnou cenu 90,-, normální cena je 129,-. Seženete ve všech drogeriích.

Obal: Vypadá sympaticky, velmi vhodný na cestovaní, protože je zploštělý. Když ho vystavíte přímému světlu, uvidíte zbývající množství produktu. Lahvička má i další využití, víčko jde dobře odšroubovat a pop spotřebování si do ní můžete dát co chcete.

Popisky na obalu+složení: Je určený na normální až smíšenou pleť a je vhodný k odlíčení obličeje i očí. Používám ho jen na očí. 



Vůně+konzistence: Vůně je taková svěží, rozhodně nic ostrého. Konzistencí připomíná hodně tekuté tělové mléko ( některé takové má Balea ).


Výsledek: Řadím se na stranu spokojených. Sice úplně ne na 100% odlíčí vše, ale jsem nadšená z hydratace očního okolí. Neštípe v očích, nezanechává mastný film ( ten zanechává jeho dvoufázový kamarád, který odlíčí úplně vše ). Produkt můžu s klidem doporučit, už jen kvůli jeho hydratačním vlastnostem.

Máte také v oblibě odličovače Garnier? :)


1 komentář:

  1. Po odličovacím mléku Astrid se mi mléka znechutily... Neříkám, že je už nebudu nikdy používat, ale štípalo to v očích a zdá se mi, že makeup jsem jenom rozmazávala po obličeji, než abych ho utřela do tamponku.

    OdpovědětVymazat