17. června 2014

Alverde pudrová tvářenka

Ahoj :) ! Značku Alverde začínám mít čím dál radši, a proto jsem se rozhodla něco vyzkoušet z jejich nabídky dekorativní kosmetiky.


Množství: neuvedeno
Za kolik a kde koupit: Tento odstín se nejspíš stahuje z prodeje a byl ve výprodejovém košíčku (a stále jsem ho tam viděla). Tvářenka stála 70,- v dm drogerii.

Obal: Alverde patří mezi přírodní kosmetiku a zelená je ,,barva přírody'' :). Zelenou barvu nemám ráda, ale přežiju to v tomto případě. Není vyroben z pevného plastu a musím dávat pozor, aby mi tvářenka neupadla na zem.

Odstín: Ve slevě byl pouze jediný, a to 04 Soft pink, což je velmi přirozená zastřená růžová.

 
Pigmentace: Kvůli světlému odstínu je velmi těžké nabrat barvu na prst a udělat swatch. Aspoň se nemusíte bát, že budete vypadat jako marfuška. Tvářenka mi přijde skoro jako rozjasňovač, protože se v ním vyskytuje velké množství malinkatých stříbrných třpyteček, které dokážou parádně odrážet světlo.


Výdrž: Za tu cenu je to vážně poklad. Vydrží krásně celý den na svém místě (vůbec nepráší). Tvářenku opravdu doporučuji a je to jeden z nejlepších kousků z drogerie.

Máte také v oblibě značku Alverde? A zkoušely jste něco z dekorativky ? :)

1 komentář:

  1. Značku Alverde mám hodně v lásce, ale musím se přiznat, že dekorativky se docela bojím. Jednou jsem zkoušela oční stíny, které mi vůbec nevyhovovaly... špatná výdrž a hodně se rozmazávaly, a pak tužku, která na tom nebyla o moc lépe. Co se týče péče o tělo, nemohu si stěžovat :)

    OdpovědětVymazat