15. června 2014

Linkování s Gabriella Salvete

Ahojte všichni ! :) konečně skončil úmorný týden ve škole a vše dopadlo podle mých představ :). Už jen týden školy a máme prázdniny (končíme o týden dřív kvůli výměně oken). No, vrátíme se k tématu dnešního článku a to jsou opět linky, ale tentokrát tekuté. Doposud jsem měla pouze zkušenost s fixem a s gelovými (na ty také možná udělám recenzi, ale potřebuji se s nimi naučit pracovat).


Množství: 4 ml
Za kolik a kde koupit: Sehnala jsem je v Tetě za 100,-.

Obal: Nikdy jsem v drogérii neviděla černé linky v barevném obalu. Lahvička je z bytelného plastu, ale nápisy se začínají ošoupávat.

Odstín+štěteček: Prodávají se pouze v jediném odstínu 01 Black. Štěteček je udělaný z pár chlupů, ale kupodivu se s ním dá pracovat. Nenakreslíte s ním úplně teňoulinkou linku kolem řas, ale také ne linku přes půl oka. Barva je krásně černá a nanášení je hračka. :) Akorát když chcete v některých místech linky opravit, tak musíte počkat, až zaschne, jinak si ji setřete.


Výdrž: A máme tu problém. Linka se nerozmazává, ale praská (hlavně ve vnitřních koutcích). Bez báze jsem v půlce dne už neměla ocásek, s bází ještě ano. Ale i tak to není ono.


Linky bych označila za průměr a to jen kvůli špatné výdrži.

Zvládli jste také úspěšně zkoušky ve škole ? A máte zkušenost s tekutými linkami ? :)

2 komentáře:

  1. V úterý píšeme poslední písemky tak se už těším, až bude po nich a budu moct užívat volna :D Hrajeme totiž příští a další týden (ne celý) anglické divadlo, takže se neučím! Wuhů :D Linky vypadají zajímavě, chtěla bych ale vyzkoušet spíše nějaké ve fixe :)

    OdpovědětVymazat