14. března 2014

Garnier Neo antiperspirant- hot or not ?

Pěkný večer všem, venku panuje nádherné počasí a moje potní žlázy se opět rozjely. Proto se dnes podíváme, jak si tento krém na podpaží vedl. Mimochodem je to novinka tohoto roku.


Množství: 40 ml
Za kolik a kde koupit: 90-95 ,- , rossmann či dm drogerie

Obal: Tubička je velmi fajn věc, myslím, že obal se povedl. Navíc je to celkem malé balení, takže při cestování velká výhoda. Akorát ten aplikátor je hned umatlaný :(. Po pár požití začne krém nerovnoměrně vylézat z dírek, ale to se dá přežít.


Vůně: Vybrala jsem Fruity Flower ( což je verze s růžovým detailem). Je velmi příjemná, svěží, ale během dne vyprchá a večer už ji vůbec necítím.

Složení+popisky na obalu:






Funkčnost: Dám ho do podpaží ráno. Nezanechává žádné bíle stopy na oblečení, za což jsem nesmírně ráda. Ve škole mám jedno podpaží dost zpocené a druhé nic (zajímavé :D). Odpoledne jsou už obě podpaží suché. Není to žádný zázrak, ale jsem s ním spokojena více než s klasickými antiperspiranty ve spreji. A podpaží mě nesvědí a je krásně hydratované.

Zkoušíte také různé značky deodorantů či antiperspirantů nebo zůstáváte věrné svoji oblíbené ? :)

1 komentář:

  1. Pokaždé si koupím deodorant/antiperspirant jiné značky, jelikož jsem ještě nenašla jeden, který by mi vyhovoval tolik, že bych si ho kupovala dál a dál :D Ale tenhle vypadá zajímavě, krémový antiperspirant jsem ještě nezkoušela.

    OdpovědětVymazat