15. května 2014

Sleek Bronze Block

Zdravím :) , poslední dobou začínám být posedlá tvářenkami a bronzery. No a jak to tak bývá, kosmetika Sleek nedávno uvedla na trh tuto černou kostku, kde se ukrývají 3 matné bronzery a tvářenka se shimmerem. Předem se omlouvám za kvalitu fotek, ale teď panuje na našimi krajinami zatažené a deštivé období, tak je to s tím světlem špatné :(.




Množství: 9,3g
Za kolik a kde koupit: Koupila jsem zde a myslím, že se to dá sehnat zatím jen na tomto českém e-shopu.

Obal: Vypadá velmi luxusně, konečně něco ve tvaru čtverce. Obal je matný černý s leklým nápisem Sleek MakeUp. Oceňuji, že je uvnitř balení pouze zrcátko a žádná přihrádka na štětec či houbičku. A krásný detail je vyryté Sleek na samotném produktu.

Popisky na obalu + složení: 




Odstín: Jsou na výběr pouze 2, Light pro světlejší typy pleti a Dark pro tmavší typy pleti. Zvolila jsem tu světlejší variantu, protože se mi u ní líbily barvy bronzeru.




Pigmentace: Vysoce pigmentované, musíte si dát pozor, ať nemáte na tváři nevzhledný hnědý flek ! Na ruce ta pigmentace nejde tolik vidět, ale na tváři už ano !




Výsledek: Asi jsem narazila na jeden z objevů roku :D. Po důkladném zapracováním pleť vypadá odpočatě a má zdravý nádech. I toho zúžení jsem se dočkala. A výdrž mě naprosto dostala, vydrží krásně na svém místě celý den a to trochu práší. Produkt má ode mě 1*.

Máte také v oblibě produkty od Sleek ? :)

2 komentáře:

  1. chcem sa opytat miesas vsetky farby dokopy alebo ich pouzivas jednotlivo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tváři se mi líbí jednotlivě, protože tvářenka má v sobě drobné třpytečky a mám v oblibě matné bronzery :)

      Vymazat