10. května 2014

Aussie - šampon a 3 minute miracle

Zdravím :), nedávno jsem musela vyhodit tento šampon, protože mi způsobil velké množství lupů. Proto jsem se rozhodla otestovat ,, lepší '' značku drogérkových šamponů Aussie. která už byla hodněkrát probíraná na blozích, ale já jsem se k ní dokopala teprve nedávno.




Šampon

Množství: 300 ml
Za kolik a kde koupit: Pořídila jsem ho v dm drogerii za 149,-.

Obal: Od ostatních šamponu v drogerii se liší tvarem. Na první pohled mě neuchvátil ničím výjimečným, ale důležitý je obsah :). Líbí se mi detail hopsajícího klokana po vrchním obvodu lahve. Jedinou výtku mám k dávkování - fialový vršek se dost těžko otvírá. Myji si obvykle vlasy večer, ale kdo si je myje ráno, pro toho to může být zdržovačka.




Vůně: Připomíná mi citronové žvýkačky ( takové asi neexistují, ale co už :D ). Škoda, že vůně nejde cítit další den z vlasů.

Popis na obalu + složení: Šampon pro každodenní mytí vlasů. S výtažkem z rostliny anigozanthos ( Kangaroo Paw Flower ) - po tomto výtažku z této kytičky by měly být vlasy čisté a lehké jako klokaní skok :DD. Bohužel jsou tam také obsaženy Sulfáty, Parabeny a Silikony. pro vlasy to není žádná hitparáda, ale šampony bez silikonů mi začaly způsobovat paseku :(.




Výsledek: Vlasy jsou fakt čisté ( možná až moc ) a zbavené všelijakých olejíčků, co na ně aplikuji. Neprodlužuje intervaly mezi umytím, vydrží mi v normálním použitelném stavu 2 dny. Jsou po něm i pěkně nadýchané ( lehkost klokaního skoku se potvrzuje :D ). Šampon určitě doporučuji, pokud si chcete pořádně pročistit svoje vlásky. Nic jiného od něho neočekávejte.


Balzám ( 3 minute miracle )

Množství: 250 ml
Za kolik a kde koupit: Vybrala jsem si ho v akci 2+1 ( nejdražší zdarma ), která probíhala v dm drogerii. O třetím produktu  ( šampon ) se zmíním později. Běžná cena se pohybuje okolo 180 ,- .

Obal: Má taktéž kulatý průřez jako šampon, po stranách je vroubkovaný ( pro lepší uchopení ). Naprosto nechápu smysl dávkování - není tam žádná plastová poklopka, ale sundáte samolepku a rovnou je tam dírka. Docela nepraktické na cestování. Když ten produkt normálně stojí na místě, tak je všechno v pořádku a dávkování oceňuji.




Vůně: Voní úplně stejně jako žvýkačky Pedro. Vůni cítím další den na vlasech.

Popis na obalu + složení:  ,, Hloubkový balzám na poškozené vlasy. S výtažkem z australské meduňky lékařské ( Australian Balm Mint ) ''. Tato rostlinka by měla uhlazovat suché konečky, obnovit strukturu a dodat lesk vlasům.






Výsledek: Vlasy jdou snadno rozčesat a to je vše. Na pohled vypadají suché a bez života. Dávala jsem mu lepší naděje. Ještě, že jsem ho měla zadarmo.

Zkoušely jste produkty značky Aussie ? :)





1 komentář:

  1. Nečekala jsem, že to nebude "zázrak" a že to s vlasy alespoň něco udělá?! :o Pořád bych něco na vlasy od Aussie chtěla vyzkoušet, ale spíše obyčejný šampon.

    OdpovědětVymazat