2. října 2014

Vyprázdněno - Září 2014

Ahooj, zdravím všechny ! :)
Taky je u vás tak hnusně ? U nás se nehodí ani vyjít ven, nejlepší řešení je se zachumlat s čajíčkem u dobrého seriálu. :) A v budoucnu se můžete těšit na dm box, který se mi podařilo vyhrát. Na nákupy za poslední 2 měsíce se můžete těšit v sobotu. :) Teď se se mnou můžete mrknout, co se mi v tašce nashromáždilo.


Omlouvám se za horší kvalitu fotek, ale to světlo je poněkud špatné :(.

  • Head&shoulders šampón s citrónovou vůní (600 ml, dostupné v drogeriích asi za cca 150,-) - tento šampon jsem měla doma minimálně půl roku, nejdřív jsem ho používala na vlasy, pak mi přestal vyhovovat a nakonec jsem s ním myla štětce na makeup. Pamatuji si, že při dlouhodobém používání má opačný účinek a to je, že tvoří více lupů než normálně.
  • Balea pěna na holení Blueberry love (dm drogerie, 67,-) - ta už se tu objevuje po několikáté, na začátku mi velmi vyhovovala, při 2 balení mi začala vysušovat pokožku, takže už si ji nekoupím.
  • Just tělové mléko magnolie a mandle (dostupné přes distributory Just, cenu netuším) - značka Just je přírodní, ale toto mléko bylo podprůměr. Vůně byla nádherná, ale hydratační schopnosti zůstaly na bodu mrazu.
  • Differine 0,1% krém na obličej (dostala jsem ho od kožní kvůli akné)
  • Bioderma sprchový gel Atoderm (akční balení 200 ml za 99,-, už nelze sehnat) - tento sprchový gel je dobře snášenlivý na moji problematickou pokožku, akorát moc nepění. 
  • Cetaphil krém na obličej (lékárna, cca 150,-) - krém mi velice vyhovuje a už mám další balení. RECENZE.
  • Alverde krém na oční okolí (dm drogerie, cca 120,-) - už před dlouhou dobou jsem na něj psala recenzi a ze začátku byl suprový, ale ke konci mi nesloužil dobře, měla jsem celé oční okolí pokryté šupinkami, bylo to asi tím, že jsem ho používala už moc dlouho :D.

2 komentáře:

  1. Taky se mi podařilo vyhrát DM box! :) jsem z toho neskutečně nadšená :D doufám, že tam budou nějaké novinky z drogerie :) Pěny na holení od Balea jsem používala chvíli, pak jsem si řekla, proč utrácet tolik za pěnu, která mi moc dlouho nevydrží, když můžu použít více hydratační sprchový gel nebo nevyhovující šampon nebo balzám na vlasy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo třeba by tam mohly být Babylips :) a nebo bych byla ráda za více dekorativky :)

      Vymazat