28. října 2014

TAG Get to know me/Poznej mě blíž

Ahooj všem ! :)*
Konečně si dáme, po těch všech recenzích, tuto oddechovou tagovku :). Dozvíte se o mně pár nových informací a budete možná vědět o něco víc ;).


zdroj trendytron.com 


1. Jsou tvé vlasy od přírody rovné nebo vlnité ? Bohužel vlnité, ale čím jsou delší, tím mi více nevadí, protože jak rostou do délky, tak jsou více umírněné a tolik se nekroutí. Mám problém spíše s hustotou, uběhne týden po ostříhání a můžu jít znovu :-D.

2. Barvíš si vlasy a jak často chodíš ke kadeřníkovi ? Nikdy jsem si vlasy nenabarvila, měla jsem pouze jemný melír (díkybohu už ho nemám :-D ). Do kadeřnického salonu chodím cca co 4 měsíce.

3. Nosíš ten samý účes každý den nebo si s vlasy vyhraješ ? Dříve jsem si vlasy jen žehlila, dnes je hodím do drdolu nebo culíku, občas zapletu jednoduchý cop.

4. Děláš si vlastní manikúru a pedikúru nebo chodíš do salonu ? Pedikúru si nechávám udělat pouze v létě, protože chci mít pěkné chodidla i nehty do sandálků. Manikúru si dělám sama.

5. Jak často měníš laky na nehtech ? Upřímně, už nějaký ten čas si lakuji nehty tak 1x za 2 týdny. Důvod ? Ať si dám jakýkoliv nadlak či podlak, můžu nehty lakovat za 2 dny znova a t mě zkratka nebaví. Ale moc ráda sbírám laky, to je fakt :o).

6. Lakuješ si nehty na nohou jen v létě nebo i v zimě ? Pouze v létě, kdy nosím otevřené boty.

7. Jak dlouho Ti ráno trvá, než se nalíčíš ? Dobrých 15 minut to bude a to mám pocit, že na sebe skoro nic nedávám :o).

8. Líčíš první oči nebo používám makeup? Začínám svoji obvyklou  korektorovou rutinou.

9. Sbíráš makeup nebo kupuješ jen to, co potřebuješ ? a která beauty bloggerka kupuje jen to, co potřebuje ? hmm :-D

10. Jak často nosíš umělé řasy ? Vůbec je doma nemám.

11. Líčíš se každý den ? Ve všední dny ano, o víkendu dle událostí.

12. Líčíš se i v případě, kdy jsi celý den doma s rodinou ? Na co :-).

13. Vyšla bys někdy z domu bez makeupu ? Když jdu na kolo nebo vyvenčit pejska, tak klidně vyjdu bez makeupu, ale do školy či kamkoliv do obchodu ne.

14. Kolik drahých výrobků doma vlastníš ? Nemám žádnou high-end kosmetiku.

15. Plánuješ si denně oblečení ? Kouknu ráno okna a podle toho se rozhodnu :-).

16. Jak často střídáš kabelky? V 90% nosím batoh, jinak mám pár malých kabelek a 2 větší.

17. Kdy vstáváš a v kolik chodíš spát ? Vstávám v 6:00-7:30, podle toho, jak mi začíná škola a do hajan chodím 22:00-23:00.

18. Jak často/kdy cvičíš ? Snažím se každý den vždy večer, když už po tom dni nemám tolik energie, tak si dám třeba jen 15 minutové cardio.

19. Pravák/Levák ? Pravák.

20. Jak jsi vysoká ? 169 cm a chtěla jsem mít přes 170,-, ale už bohužel moc nerostu :o).

21. Kolika jazyky mluvíš ? Samozřejmě česky, docela slušně anglicky a mám základy němčiny(gramatiku celkem dávám, ale s plynulou mluvou je to dosti špatné).

22. Kolik máš zvířat ? Mám psa Jimmyho, rasy Erdelteriér a kocoura Maka, rasa Mainská mývalí. A také máme směsku rybiček :-). Jen tak pro zajímavost, Jimmovi je 7 let a kocourovi je 11 let :-).

Macík aneb Catblogger :DD

23. Čteš komentáře na svém blogu? Jistě, a snažím se na ně odpovídat :-). Protože názory od čtenářů jsou dosti důležité :-).

24. Vedeš si záznamy o produktech, které chceš vyzkoušet ? Spíš si vedu záznam o produktu, který už doma mám, abych na něj nezapomněla a napsala o něm recenzi.

25. Jak si přišla na název svého blogu ? Babička měla v práci kolegyni, která se jmenovala Nela a všichni ji říkali Cornélie, z toho pak je zkráceně Corny. A určitě všichni znáte musli tyčinku CornyBig, která je má velice oblíbená :-D.


2 komentáře: