7. října 2014

Random věci

Čaute lidi ! :)
Dnes si dáme takový více pohodový článek, protože mám pro Vás několik věcí na doporučení atd... Pokud bude co doporučit, tak bych ráda přidávala takovéto články častěji :).

Ale začněme pěkně popořádku - do minulých nákupů jsem zapomněla zmínit tento rozjasňující pero od L'oréalu, které jsem sehnala ve slevě o 50 % za přijatelných 149,-. Určitě se o něm dozvíte více v chystaném článku, protože stojí za omknutí ;).


O prázdninách jsem vyhrála giweaway (http://kosmetika-recenze-blog.blogspot.cz/). Věci jsou velmi praktické a některé kousky nosím každý den ve své ,,taštičce záchrany'' :D.


Tento týden probíhá v Lidlu tato kolekce oblečení, která mi přijde hodně povedená a už jsem si z ní odnesla 2 trička a ten svetřík :3 Doporučuji omrknout za tak parádní ceny a kvalita mi přijde hodně dobrá. Na kolekci se můžete kouknout tady. Pokud máte Lidl po ruce, tak Vám doporučuji tam zajít co nejdříve, protože v pondělí ráno už některé věci byly dost přebrané.

Moje úlovky :D

A na závěr takový malý tip na mls, aneb konečně jsem přišla na chuť burákovému máslu. Toto je z Alberta za 90,-. Nejlépe chutná s banánem, jablkem a řapíkatým celerem. Řapíkatý celer má mírně štiplavou chuť na jazyku, ale s máslem chutná opravdu dobře. 





1 komentář: