22. října 2014

Dove suchý šampon

Ahojte lidi ! :)*
Také se už tak těšíte na podzimní prázdniny (ti, co chodí na základku či na střední) ? :) Já už je netrpělivě očekávám každičkým dnem, protože ve škole už toho bylo dosti. Dnes bych Vám chtěla dát skvělý tip na záchranu, když si nestíháte umýt vlasy. :) Předem bych chtěla zmínit, že moje vlasy jsou od přírody dost suché (hlavě konečky) a nemusím je 2 dny umývat. Třetí den už musím použít maličko suchého šamponu.



Obal se mi moc líbí, protože je bílý a působí čistým dojmem. Víčko je také matné a má na sobě bílý proužek. Ale toto jsou docela nepodstatné informace, důležité je, aby dělal svoji práci.

Předtím jsem ráda používala suchý šampon od Schaumy, ale začala mi po delší době vadit jeho silně květinová vůně. Tento voní tak trochu chemicky, ale kupodivu mi ta vůně nevadí a nemám pocit, jako bych se měla každou chvíli udusit.


Aplikace mě velmi mile překvapila, protože je šampon trochu víc mokřejší, naopak ten od Schaumy byl příliš pudrový a musela jsem ho důkladně protřepat, abych neskončila s celou bílou hlavou. Tento mi takový efekt neudělá a ani nezanechává bílé stopy. Za tuto vlastnost dávám palec nahoru.


A teď přichází ta hlavní otázka: Jsou vlasy zbavené mastnoty a dá se s nimi pracovat ? Ano ! Ale chce to pár minut počkat, než se šampon vsákne do vlasů a chce to ty vlasy trochu protřepat. Vlasy jsou použitelné 1 den, druhý ten už vypadají fakt nechutně.

Šampon má 200 ml a koupíte ho za cca 120,- v drogeriích, v Globusu...

3 komentáře:

  1. To zní dobře :) Moc zkušeností se suchými šampony nemám, ale pokud mi nefunguje na to, aby vlasy vypadaly lépe, tak mi dodá i objem u kořínků kde to ten druhý den je u mě dost zapotřebí, pokud chci mít vlasy rozpuštěné :D Největší bonus - nebarví - pouvažuju o něm! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Doposud nemám žádnou zkušenost se suchým šamponem. Mám celkem problém se suchými vlasy a bojím se. že pokud bych takový přípravek použila, kvalita vlasů by se mi ještě zhoršila, takže já raději normální šampony. Dove mám ale ráda, takže pokud bych přece jen někdy takový šampon kupovala, rozhodně bych zkusila tento. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Suché šampóny používam veľmi často, hlavne v zime, skúšala som Klorane ten bol vynikajúci, ale je drahší, tiež Syoss a tie sú fakt skvelé, ale radšej mám ten proti lupinám. Tento Dove vyzerá lákavo, určite ho niekedy vyskúšam, od Dove mám veľmi rada hlavne ich kondicionéry.
    Bianka

    OdpovědětVymazat