18. ledna 2015

✰ ✰ ✰ TOP Kosmetické výrobky 2014 ✰ ✰ ✰

Krásný víkend přeji ! :)
Jelikož už jsem četla letos hodně článků na toto téma a chtěla jsem počkat, až ta největší vlna ustane, tak i já dnes přicházím s tím nejlepším, co mě za rok 2014 potkalo :). Možná udělám i největší přešlapy, co mě potkaly, když jich najdu dostatečné množství :D. 

Kategorie vlasy - šampon jsem v této sekci neobjevila, protože jsem měla pokaždé jiný a nikdy mi nevyhovoval na 100%. Určitě musím zmínit vlasové oleje Avon a L'oréal Mythic oil ((RECENZE TU), doporučuji používat těm, kteří trpí na suché konečky, Avon do mokrých vlasů a L'oréal do suchých. Moji nezbytnou rutinou se stal i suchý šampon, kterému jsem propadla teprve loni. Nejvíce mi vyhovoval ten od Schaumy ((KLIK), protože si nejlépe dokáže poradit s mastnotou. Už jsem si ho delší dobu nekoupila, protože mi začala vadit jeho silná až moc svěží vůně a chtěla bych se zaměřit i na jiné značky ;).





Kategorie péče o pleť a tělo - na tělo tu mám pouze jednoho oblíbence a tím je nečekaně Excipial U Lipolotio, který se objevil snad v každém spotřebovánu a nákupech :D. Slibuji, už Vám s ním dám pokoj :D. V péči o pleť jsem vyzkoušela dost zajímavý produkt - hydrofilní odličovací olej od Saloos (TADY), který vychvaluji a budu vychvalovat do nekonečna na každém rohu. Na odlíčení očního okolí jsem si oblíbila značku Garnier (KLIK)- hlavně dvousložkové odličovače, protože si dokážou poradit i s voděodolnou řasenkou. Na stejné úrovni se umístil i Dermacol (KLIK), který je skoro stejný jako Garnier, akorát o trochu méně mastný. Když už se snažím pečlivě starat o svoji pleť, tak nesmím zapomínat na rty. Konečně se mi naskytla šance vyzkoušet světoznámý Carmex (TADY)  a ihned mě získal svým kouzlem okamžitého vyléčení popraskaných rtů. 






Kategorie dekorativní kosmetika - moje neoblíbenější kategorie, kterou nemůžu samozřejmě vynechat. Minulý rok mi nejlépe nařasila řasy v poměru cena/výkon kupodivu tato princezna od Essence (ZDE) a těším se na její zelenou sestřičku, která přijde na trh v únoru. Nově jsem také objevila značku NYC a její poklady, které mám rovnou 2 - Smooth skin pressed powder a bronzer (TADY). Za 89,- opravdu musíte vyzkoušet a povinně ! Pudr výborně udrží i mastnou pleť na uzdě a má krásně světlý odstín. Rtěnku jsem v této kategorii nenašla, protože jich mám více oblíbených kousků. Ale od značky Rimmel stojí za to aspoň 1 vyzkoušet. Na konci roku jsem objevila věc, která je maximálně univerzální a pro lenochy na oční stíny, jako jsem já, je to must-have a tím je Astor jumbo tužka na oči (TADY) v tom nejuniverzálnějším odstínu, jaký jsem kdy viděla. Pomalu a jistě začínám být zručná v malování linek a na to mi nejlépe poslouží Dermacol a jeho řada Black sensation, ze které jsem zkoušela fix na oči (RECENZE), který se naprosto hodí pro začátečníky s linkami. Začínám se učit pracovat s pudrovými stíny a pro jejich výdrž je potřeba nanést bázi - nejlépe u mě zafungovala Avon (TADY) a také ji moc ráda používám samostatně na sjednocení víčka. Korektory patří do moji denní rutiny a nejlépe dopadla značka Maybelline a její korektory Fit me (ZDE) a Affinitone. Fit me si schovávám na léto, protože odstín je pro mě na zimu nevyhovující. Affinitone jsem dopotřebovala, ale letos jsem si našla jiné oblíbence, takže si ho v brzké době kupovat nebudu. U laků na nehty se nemůžu vůbec rozhodnout, protože mám oblíbený pokaždé jiný. A málem bych zapomněla na můj veliký objev pro boj s mastnou pletí a tím je Rimmel báze pod makeup (TADY). Dokáže mi aspoň trochu vyzmizíkovat větší póry a udržet mastnotu na uzdě. 



















12 komentářů:

  1. Niektoré výrobky sú naozaj skvelé ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tu bázi pod oční stíny od Avonu chci taky vyzkoušet, když se o ní tak hezky píše :) Odličovač od Garnier mám taky moc ráda a i korektor Affinitone, ale novinka od Astoru bude asi lepší volba pro můj odstín pleti :) Škoda, že jsi neukázala i oblíbené laky na nehty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně doporučuji vyzkoušet ten Astor, pro tebe jako bledulku to bude to pravé ořechové ;) lak na nehty mám pokaždé jiný a tak často je nepoužívám a vlastně ani nevím proč (ach ta lenost) :D

      Vymazat
    2. Ten Astor má fakt krásný odstín :) Shodnu se s tebou v pudru NYC, suchém šamponu Schauma, odličovacím oleji a odličovači od Garnier :)

      Vymazat
    3. Ten Astor poslední dobou jede ;) jsem ráda, že se shoduješ v tolika věcech ;)

      Vymazat
  3. Mne tá báza od Rimmelu vysúšala pleť :( ale zas Aussie je skvelý to musím uznať :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám hodně mastnou pleť, takže jsem naopak ráda, že pořádně zmatní pleť :) Třeba zkus báze od Dermacolu, ty jsou více silikonové a podle mě nebudou tolik vysušovat ;) ten aussie sice není můj oblíbenec(nenašla jsem jinou fotku suchého šamponu), ale pamatuji si, že zbavil vlasy všech nečistot a to řádně ;)

      Vymazat
  4. Znám jen odličovat od garnieru.. jeden čas byl můj top, ale ted mám radši micerálku nebo odličovač od ryoru :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odličovač od Ryoru jsem ještě neměla, ale prý je hodně mastný, možná na něj jednou přestoupím :)

      Vymazat
  5. S olejom Avon musím súhlasiť, najlepší olej na vlasy aký som doposiaľ vyskúšala, vôňou síce možno až tak nezaujme, v tomto vyhráva Balea, ale účinkami je skvelý, vlasy sú po ňom jemné a ľahké a také úplne iné, je to skrátka cítiť.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto s tebou souhlasím, Balea olejíček jsem ještě neměla, díky za tip ;)

      Vymazat