2. prosince 2014

W7 In The Buff : Lightly Toasted paletka aneb dupe Naked 1 ??

Přeji pěkný den čtenářky ! :)
Konečně jsem pro Vás připravila článek o této krásné paletce od W7. Zároveň je to moje první zkušenost s tak velkou paletkou. 
W7 už má takové 4 paletky, tato z nich mě zaujala nejvíce, protože barevnost odstínů je inspirovaná legendární Naked 1 od Urban Decay. Naked bohužel nevlastním, takže porovnávat nemůžu. 



Obal je pevný, protože mi paleta už několikrát spadla na zem a stíny jsou stále v pořádku. Je to nějaký lehký plíšek, ale líbí se mi to víc než plast. Otvírání je také v pořádku (ne jako u Sleek paletek, kdy musíte použít ostrý předmět). Ale někomu může chybět absence zrcátka a paletka nejde úplně otevřít. Mi to vůbec nevadí, protože mám velké stojací zrcátko z Ikei (už ho má každý) :D.  Součástí je i oboustranný štěteček, který má na 1 straně houbičkový aplikátor, na 2 konci je mini štěteček. Celé je to pro mě nepoužitelné a štěteček skončil v koši. 


Na zadní straně je složení a barvy všech stínů.




Teď se budu věnovat barvám. Paletka je laděna do přirozených odstínů, které já osobně vyhledávám. Paletka obsahuje 12 odstínů, z toho je 10 třpytivých a 2 matné. Osobně se mi nelíbí poslední 2 odstíny, protože šedou na očích moc nenosím a ta jakože ,,černá'' by mohla být matná a více černější. A jsem moc ráda, že odstíny mají jména (je to podle mě lepší než čísla, protože když chcete někomu popsat a doporučit stín. tak jeho jméno si zapamatujete snáze než číslo).


 Zleva: Teddy bear, Wonderland, Cracker-matný , Happy

 Zleva: Lady Luck-matný, Twister, Di Di, Delilah

 Zleva: Magic, Its a dream, Up in smoke, Dawn


Pigmentace je docela slušná, akorát matné odstíny Cracker a Lady Luck trochu pokulhávají. Stíny práší minimálně a přes den nemám problém s opadáváním třpytek. Tím se dostávám k výdrži. Samotné jsem je na očích neměla, pouze s bází a tím se o trochu zvýší pigmentace. S bází od stejné značky mi vydrží okolo 6 hodin, s bází Avon přežijí klidně i 10 hodin. O tom jste se mohly přesvědčit v minulém článku.  

Paletku doporučuji všemi 10, protože 12 stínů za cca 220 Kč je velmi good bargain. Objednala jsem si ji odtud. Ještě jen tak pro informaci, celková gramáž stínů je 15,6 g, takže to dělá na jeden stín cca 1,3 g. 

Pokud by jste chtěli vědět, který stín mám nejradši, tak je to Happy, protože je to krásná tělová barva s krásným leskem a na oku vypadá báječně. A který je Váš favorit na první pohled ? :)

5 komentářů:

  1. Paletka vypadá dost dobře teda! :) Mě se nejvíce líbí stíny Wonderland, Cracker a Happy - takové každodenní barvy si myslím :) Od W7 jsem ještě žádnou paletku nevyzkoušela, ale čtu na ně samé dobré recenze, tak uvidíme s čím přijdou jako další :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už mě ani nenapadá, co by mohli udělat za dupe :D ale když už se upjali na Urban Decay, tak by mohli udělat Naked basic ;)

      Vymazat
    2. Už ji mají! Já už mám "In the city" (dupe Basics 2) doma:-)

      Vymazat
  2. Mě se nejvíc líbí Happy a Its a dream :) Máš pěkný blog :)

    http://fashion-lists.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ;) happy je prostě happy na každý den :D

      Vymazat