23. prosince 2014

Nehty na Štědrý den

Přeji pěkný den ! :)
Wohoou, zítra už je Štědrý den a teď se asi budete divit, ale zatím nemáme nezdobený stromeček. Každý rok ho zdobíme až právě na Štědrý den. Vždy to probíhá asi takhle: ráno v poklidu v 9 vstaneme, napapáme se vánočky, kterou jsme upekli den předem, pak s mamkou obaluji kapra a okolo poledne jde na řadu stromek, tak hodinku trvá, než se postaví na svoje místo a pak ho ozdobíme, no a ve 3 hodiny jsme hotovi ! :) Někomu toto přijde hektické, ale nám se tento zvyk nejvíc osvědčil. A abych byla i já vánočně vyzdobená, tak Vám dnes ukážu, jak budou vypadat moje nehty během Štědrého dne a ty 2 další dny. A chtěla bych Vám popřát krásné svátky, hodně bloggerských úspěchů a úspěchů v osobním životě a hlavně to zdraví ! :)


Tentokrát jsem si pořídila tento set laků od Essence. Jsou tam 2 laky - červené a tmavě fialové barvy a jeden efektový lak, který má v sobě různé velikosti zlatých třpytek. Moc se mi líbí krabička a nebála bych se tento set dát někomu pod stromeček. Nahoru můžete napsat od koho a pro koho to je :). 

Celkem mě ty laky překvapily, na to, že je to Essence. Ten červený je z nich na tom nejlépe, protože kryje v 1 vrstvě a je to jedna z barev, která je typická pro vánoční období. Tmavě fialový lak kryje až ve 2 vrstvě a je o dost vodovější než ten červený. Ale ten zlatý efektový lak na něm vypadá prostě božsky. Nanáší se jedna báseň, škoda, že je to čistě zlatá barva a nehází žádné jiné barevné odlesky. 


Výdrž mě nijak neuchvátila, samotný lak vydrží  dny, s efektovým lakem 3 dny. Ale co mě na něm štve je schnutí. Musíte počkat minimálně 10 minut, abyste mohli nanést další vrstvu a i hodinu po nalakování není lak úplně suchý :O.


Štěteček je rovně střižený, nikde netrčí žádná štětina a ocení ho zejména majitelky úzkých nehtů, protože je fakt maličký, ale i na normální nehty je fajn (aspoň mně se lakovalo s ním dobře).

Cena je 109,-, každý lak má 5 ml a limitku Come to town seženete v drogérii Teta ;).
 
 



9 komentářů:

  1. Ta kombinace fialová+zlatá a červený+zlatá vypadá krásně! Nemyslela jsem si, že by to mohlo fakt vypadat dobře, ale jo :) Škoda, že se zlatý lak neprodává samostatně...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje ségra takový zlatý má od Jordany :)

      Vymazat
    2. Zlatá je prostě klasika a také mě mrzí, že jsem nikde neviděla takhle čistě zlaté třpytky, všude je většinou rose gold :)

      Vymazat
  2. Kombinace fialová+zlatá je naprosto fantastická! Krásné Vánoce Ti přeji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé děkujů a Tobě přeji také pěkné Vánoce a krásný Nový rok ;)

      Vymazat
  3. krasne sviatocne nechtiky!

    Pozyvam na vianocnu giveaway tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/12/stastne-vesele-vianoce.html

    OdpovědětVymazat
  4. Podobný červený lak mám a ten efektový zlatí vyzerá fajn mám podobný ale strieborný.

    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat