11. prosince 2014

Kosmetické nákupy ♥

Pěkný podvečer přeji :)
Po delší pauze Vás vítám u moji oblíbené série, protože i já ráda sleduji ostatní, co kde pěkného nakoupili a případně je někde nějaká pěkná akce. Tyto věci se mi nashromáždili za celý listopad a půlku prosince. A také se omlouvám, že jsou fotky s bleskem, protože i když přijdu domů okolo půl 4, tak už nastává šero a kvalita fotky jde dolů.


Někdy o víkendu jsem byla v Polsku (no když to mám blízko, tak je škoda tam nejezdit), hlavně tam jezdím na nákupy oblečení, ale náhodně jsem objevila obchůdek s kosmetikou Ziaja a slyšela jsem hodně chvály na jejich oční krémy, navíc 1 vyšel na 50,-, co víc si přát, navíc to vypadá na hodně našlapaného adepta. Vybrala jsem si olivový a s kozím mlékem (tak koza je prostě boží). Další víkend jsem byla na návštěvě u babi a byly jsme na naši obvyklou obchůzku po městě a zašli jsme do takového obchůdku, kde mají přírodní kosmetiku Saloos. A jak víte, v recenzi jsem tento hydrofilní odličovací olej  docela chválila, navíc stál 78,-, takže paráda a rozhodla jsem se vyzkoušet Neutrální verzi. Bohužel se mi s ním nedaří rozpustit řasenku, na to mi poslouží dvoufázový odličovač, tentokrát padla volba na Garnier, který se dá často  sehnat v akci za 89,-.


Na doodlíčení obvykle používám micelární vodu, vrátila jsem se opět k této od L'oréalu, která se snad objevila na každém blogu, protože je prostě za 99,- fajn. Je dokonce považována za lepší než růžová Bioderma, což nemůžu posoudit, protože jsem měla zelenou. Skoro pokaždé se v nákupech objevuje tělové mléko Excipial, které mi na moji atopickou pokožku sedlo a nemám potřebu ho měnit, protože patří k nejlevnějším, co se dá v lékárně sehnat. Cena je 159,-, ale dosti mě láká Bioderma Atoderm tělové mléko, ale o něm budu uvažovat až po Vánocích. Jedinou nevýhodu krému vidím jeho rychlé ubývání.


Teď se dostáváme k té zábavnější části a tou je dekorativka. V drogeriích mě kupodivu nalákal stojan kosmetiky Astor, od níž mám 4 věci - řasenku Big&Beautiful Style Muse, která má zvláštně zatočený kartáček (co jsem viděla na fotkách), zatím jsem se rozhodla ji nechat zadělanou a až dodělám 1 řasenku, tak ji načnu. Stála 179,- a k tomu byly k ní zdarma tyto jumbo linky ve fixu, které běžně stojí 139,-. ! Už můžu prozradit, že jsem ráda, že byly zadarmo, protože bych litovala jejich koupě :D. Nedávno představili nový makeup a k tomu korektor Perfect Stay, který má v sobě podkladovou bázi. Mám odstín 001 Ivory a ten je jako stvořený pro bledule, i já si ho musím míchat :). A poslední tu máme lak v takové výrazné fialové barvě 202 New-Bohemian, který byl v tetě za 20,-.

Také jsem začala objevovat kosmetiku Essence, kterou jsem nikdy neměla moc v oblibě. V Tetě jsem viděla tento tekutý korektor Stay v odstínu 01 Natural Beige, který je také krásně světlý jako Astor, akorát má podtón víc do žluta. Za 75,- docela dost šlape na paty Afinitonu od Maybelline. Na Vánoce přichází i nová limitka, tentokrát s názvem Come to Town. Z ní jsem si vybrala set 3 mini laků, které jsou prostě roztomilé, jak jsou malé :3. Cena je okolo 109,- a barvy se perfektně hodí na vánoční sezónu. Potřebovala jsem do zásoby nový fixační transparentní pudr, tento All about matt vypadá slibně a dokonce se mi zdá, že jsem ho už kdysi měla, akorát v sypké variantě. Uvidíme, zda bude lepší než NYC, protože stojí 89,-, což jsem stejná cena jako u NYC. A na závěr tady mám pár věcí od značky Rimmel. Podkladové báze se začínají stávat moji rutiní záležitostí, tato Fix&Perfect stála 109,-, není to sice ta nejnovější, ale aspoň nemá žádné třpytka, což se mi u té nové zdálo. Pak tu mám hodně dobrý bigdeal, a tím jsou laky s řady Salon Pro Kate ♥, jejich cena se normálně pohybuje okolo 109,-, tyto 2 odtíny 317 Hip Hop (červený) a 701 Jazz Punk (růžový) měli pouze za 20,-. No nechte je tam ležet, navíc ten červený se mi bude hodit na vánoční manikúru.

10 komentářů:

  1. To jsou teda nákupy celkem ve velkém :). To tělové mléko jsem kdysi měla taky a přesně jako ty říkáš, hrozně rychle ubývalo, ale svou funkci plnilo dokonale...to se musí uznat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale i tak si ho kupuji pořád dokola, nic jiného jsem zatím nenašla :)

      Vymazat
  2. Na ten korektor od Astor se musím mrknout, až se někdy dostanu do drogerie :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten korektor od Astor si chci koupit! :) Zrovna nedávno jsem na něj koukala v drogerii a když jsem viděla jak je krásně světlounký a jenom za 100 Kč od Astoru! Dárky ale vycucly mojí peněženku :D A laky Rimmel jenom za 20 Kč - kde? Odstíny jsou krásné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tetě drogerii v Ommě ;) měli tam myslím ještě nějaký ten kus ;) jo taky je moje peněženka teď na nule, ale na Vánoce nedostanu skoro žádnou kosmetiku :D

      Vymazat
  4. Pekne nakupy, s rasenkami Astor jsem docela spokojena :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem na ni zvědavá, s tou Seductive No.2 nejsem moc spokojená :(

      Vymazat