21. září 2014

Maybelline The Rocket řasenka a pudr Affinimat

Ahojte všichni ! :))
U minulého článku jste měli hodně pozitivní ohlasy na rtěnku od této značky a dnes bych Vám ráda ukázala další produkty. Nic není takové, jak se na první pohled zdá, více v článku :).


Maybelline The Rocket (voděodolná verze)
Tuto řasenku jsem koupila v červnu v Rossmannovi za 149,- a jsem ráda, že jsem za ni nedala plnou cenu. A vím, kde se stala chyba. V kartáčku. Dříve mi spíše vyhovovaly tyto umělohmotné kartáčky, ale teď je tomu jinak. Řasenka je po otevření tak mokrá, že jsem musela 2 týdny čekat, než se dala normálně použít. Pak cca měsíc byla úplně super, dělala krásně pročesané a zahuštěné řasy, ale pak to šlo s ní z kopce. Při 2 a více vrstvách se nehorázně začala slepovat a 1 vrstva byla nedostačující, protože moje řasy vypadaly jako bez řasenky. Ale musím ji pochválit voděodolnost, dávám 1*. Lze ji odlíčit pouze dvoufázovým odličovačem. Obal je za mě také na 1, akorát ty nápisy se začnou po čase ošoupávat. Za mě je to průměrná řasenky a zkoušela jsem mnohem lepší.





Maybelline Affinimat pudr
Toto je asi nová verze pudru Affinitone. Je určený pro kombinovanou až mastnou pleť (juchů můj typ pleti). Obal je super, na šroubovacím víčku si nezlámu nehty. Prodává se ve 4 odstínech, já mám 2 nejsvětlejší a má nádech do žluta. Při nabírání štětcem dost práší, ale to mu za ty schopnosti odpustím. Nádherně pleť sjednotí a vytvoří sametový finish. A pleť se mi už tolik nemastí, po jiném pudru už jsem po 2 hodinách umaštěná jak vepř, ale tento pudr propouští pouze minimálně mazu a není to tak strašné. Za mě veliký palec nahoru a dokonce předčil i můj oblíbený NYC. Jo a má 16g a stojí 159,-.




6 komentářů:

  1. Tak na ten pudr bych se koukla teda! :) Zatím mi nejlépe pomohl sypký pudr od Essence (který se teď prodává už jenom v nesypkém provedení - čirý s červenými nápisy), po kterém mám pleť na dotek sametovou a i na pohled je hezká :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten jsem hodně dávno zkoušela a taky byl za ty peníze fajný :)

      Vymazat
  2. Rocket řasenku mám tu klasickou a nějak moc se nekamarádíme, hrozně slepuje. Pudr jsem měla ráda ten klasický, moje stálice a oni ho zruší :( Mastnou plet nemám, takže mě to trošku štve. Na druhou stranu na pudry nejsem náročná, ale přece jen, měla jsem ho ráda :D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí :( ale tady ten pro suchou pleť moc nebude, ale třeba Ti může sednout :)

      Vymazat
  3. Ta řasenka tedy nic moc :/, a to jsem Maybelline vždy bránila, jako skvělou značku... hlavně řasenky měli dokonalé. Pudr ale vypadá dobře...i tou cenou :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Záleží na kartáčku, ale poslední dobou jsou ty kartáčky nic moc :/

      Vymazat