10. září 2014

2 Pomocníci v odličovací rutině

Krásný večer všem ! :)
Včera jsem bohužel článek nestihla, ale budu se snažit přispívat aspoň 2-3x týdně, podle toho, kolik toho budeme mít ve škole. A přejděme k věci, tyto 2 výrobky už používám asi 2 měsíce a mohly by hodně z Vás vyhovovat. :)


Garnier 2v1 Posílující odličovač očí


Když jsem ho začala vídat na hodně blozích a recenze byly velmi pozitivní, tak musel být můj. Balení je mi sympatické, protože jsem o prázdninách byla na dovolené a balení 125 ml mi bohatě stačilo. Dávkování je v pořádku, zbytečně nevyteče moc produktu. To, co Vás zajímá nejvíce, je vnitřek, který se skládá z průhledné složky (má odlíčít) a fialové složky (má posilnit řasy). Dočkala jsem se milého překvapení - všechen oční makeup (voděodolná řasenka, linky, oční krémové stíny) je rozpuštěn za pár sekund a oční okolí není zamaštěné ani vysušené. Řasy už mi tolik nevypadávají, jako sem tam 1. Je bez parfemace. Dávám známku 1*, cena 129,- je přijatelná, ale doporučuji si počkat na akci, které bývají na Garnier docela často. :)




Bourjois Micelární voda


Tyto ,,zázračné'' vodičky se objevují na blozích co chvíli, já už jich taky pár vyzkoušela a zatím je nejlepší, dokonce překonala i Garnier micelární vodu. K balení nemám výtku, otvírání je super, protože je tam kulička. Dávkování je stejné jako u Garnier odličovače. Je vhodná na odlíčení očí i obličeje, je hypoalergení, bez parfemace a alkoholu a vhodná pro citlivou pleť. Řeknu vám narovinu, žádná micelárka neodlíčí řasenku a není tomu jinak tady. Stíny a linky celkem jdou dolů, ale řasenka se moc nehne. Na odlíčení je super, vytáhne všechnu špínu a nečistoty z obličeje, ale já spotřebuji tak 3-4 támponky, což není moc ekonomické :D. Proto ji používám pouze na finální dočištění pleti. Nevyskákali mi žádné obludné pupínky, takže za mě spokojenost :). Byla jako dárek k časopisu Elle, má objem 250 ml a seženete ji v parfumeriích asi za cca 130,-.



6 komentářů:

  1. Ani jeden z těhle výrobků jsem nevyzkoušela, ale ten Garnier mě hodně láká! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj :)
    Nominovala som Ťa v TAG - u. Budem rada ak ho urobíš a pošleš mi odkaz :)
    http://www.nikoletavujisicova.com/2014/09/liebster-award-tag.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mám ho v plánu, protože už jsem byla 3x nominovaná :D

      Vymazat
  3. Je vtipné sledovat, jak něco, co sedne jednomu, nesedne druhému a naopak. Micelárka od Bourjois udělala z mé pleti vysušenou tresku, bohužel. Navíc mi hrozně vadila parfemace, i když psali, že je zcela bez, tak já z ní cítila něco "divného". Také jsem ji měla z časopisu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za tip, výrobky z lékárny mám velmi ráda ;)

    OdpovědětVymazat