3. července 2014

Milani jumbo tužka na oči

Ahoj :), dneska přicházím s článkem trochu později, ale přeci jen. Ukážu vám jeden z odstínů Milaní jumbo tužek na oči. Toto je moje úplně první jumbo tužka v mé kosmetické sbírce.

Množství: 2,8g
Za kolik a kde koupit: Koupila jsem ji na eshopu Petry z LovelyHair a bohužel tento odstín už tam není, protože to byla limitovaná edice.


Obal: Nevím, jak jinak bych si měla představit obal tužky na oči :D. Barva obalu je v barvě tužky na oči. Víčko drží na tužce pevně, i když s ní cestujete.

Odstín: Vybrala jsem si 11 Sand Dunes, protože z dostupné nabídky byla nejpřirozenější. Je tto taková champagne barva s malými třpytkami.


Co slibuje: 

  • Vysokou pigmentaci- když ji čárnete na ruku, tak nemám problém, ale na celé víčko si je třeba vyhrát s její aplikací, protože jinak bude oko pouze třpytivé a žádná barva není moc vidět(viz metalický výsledek)
  • Metalický výsledek- ano, velké množství třpytek natolik odráží světlo, že je tužka místy metalická
  • Dlouhotrvající- zase má plusové body, použila jsem ji jako bázi pod oční stín a od rána do večera byl pořád stejný, ve vnitřních koutcích také v pohodě vydrží
  • Voděodolnost- v bazénu jsem s ní ještě nebyla, ale přežila sprchu a drhnutí pod vodou s mýdlem



Celkově nemám tužce co vytknout a můžu vám ji s klidným srdcem doporučit, ale na její ořezávání si pořiďte nové a ostré ořezávátko, jinak máte po tužce.

Máte zkušenost s jumbo tužkami na oči? Doporučily byste mi nějakou dobrou značku, která je vyrábí ? :)

1 komentář:

  1. Žádnou jumbo tužku na oči jsem ještě nevyzkoušela, ale docela mě to láká :) Myslím, že by to bylo super na každodenní líčení, takové jednoduché hodně :D

    OdpovědětVymazat