23. listopadu 2014

Vánoce 2014 - první dárečky

Ahojte všichni ! :)
Podle názvu článku si asi říkáte, že jsem blázen. Ale včera jsme se sešli s kamarádkami (mimochodem mají také blog tady a tu) a každý rok se takhle sejdeme před Vánoci a vyměníme si dárečky. Co jsem tentokrát dostala a můj první dojem z výrobků se dozvíte dále. :) A mimochodem, chodíváte na takové vánoční večírky s kamarády či s kolegy v práci ? :)


Avon Naturals tělový sprej mango a granátové jablko 
Tělové spreje používám moc ráda, hlavně v létě, ale ani v zimě mi nevadí. Tato varianta má sladší vůni, což já si na takové vůně potrpím.

Oriflame krém na ruce Apple & Cinnamon
Každoročně se v katalogu Oriflame objevují limitované edice krémů na ruce a jsem ráda, že ho můžu vyzkoušet, protože ten obal je krásně vánoční a ta vůně :3

Oriflame rtěnka (odstín Vintage Nude)
Včera jsem si ji zkusila dát na rty a byla taková krémová a na rtech byla velice příjemná. Navíc je to nude odstín, takže paráda.

Maybelline Colorama oční stín (odstín 202 a 401)
Od Maybelline jsem měla pouze oční stíny Colortattoo a tyto práškové mají nádherný třpyt, takže se dají využít i jako rozjasňovač. 

Uma Cosmetics Pernament lip duo (odstín 01 love & luck)
Od této značky jsem chtěla už dlouho něco vyzkoušet, ale u nás ve městě jí v Tetě nemají :(. Má 2 části - jedna část je matný lip cream, který má nádhernou nude barvu do růžova a druhá část je průhledný lesk, který má ten cream zafixovat.Zkoušela jsem ho zatím na ruku a nechala jsem  ho pořádně zaschnout a věřte mi, měla jsem problém ho setřít vlhčeným ubrouskem :O

Uma Cosmetics tužka na oči (odstín beauty blue)
Tužky na oči jsem si poslední dobou oblíbila a takový odstín ještě nemám, takže super. 

Freeman maska na obličej (varianta čokoláda a jahody)
Masku od Freemana jsem zkoušela zatím jednu, tak jsem ráda, že můžu otestovat další. Už se na ni těším, ale šetřím si ji na horší dny, kdy budu mít špatnou náladu a budu chtít prostě vypnout. 

Je vidět, že mě mají holky hodně dobře přečtenou, protože ví, že mám speciální výrobky na tělo a vlasy, proto mi koupily většinou dekorativní kosmetiku. Ještě jednou holkám moc děkuji a doufám, že to příští rok zopakujem :D !  

6 komentářů:

  1. Jasně, že jo :-) Já článek ale udělám později :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíc mě zaujal ten tělový sprej, musí krásně vonět :)
    https://katerinazuzanakova.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jop je jedním slovem boží, určitě vyzkoušel jakýkoliv sprej z Avonu, nebudeš zklamaná žádnou vůní ;)

      Vymazat
  3. Tak já si vánoční dárečky s kamarády i kolegy nedávám a jak tak koukám, je to docela škoda. Hezké věci jsi dostala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že je to něco jiného než s rodinou a jsem ráda, že si dáváme aspoň maličkosti ;)

      Vymazat