18. listopadu 2014

Podzimní oči

Přeji pěkný úterní podvečer ! :)
Jak jste si užily ty 3 dny volna ? Já se přiznám, že jsem každý den lítala po nějakém obchoďáku (jsem blázen, co :o) ). Dnes bych vám chtěla ukázat takový můj hokus pokus na podzimně laděné oči dle mých barev, které mám s podzimem spojené. 




Nejprve jsem celé víčko sjednotila bází pod oční stíny od Avonu, která skryje případné žilky a vytvoří jednolitý povrch. Určitě bude ještě o ni řeč společné s další bází (ano, bude srovnání). 
Pak jsem se pustila do tvoření linek... Vzala jsem si gelové linky od Rimmelu (RECENZE), které mají nádherně tmavě zelenou barvu, takovou lahvovou. A aby tam byla ještě jiná barva, přidala jsem na spodní linku tužku od Maybelline, která se moc nepovedla, protože se velmi špatně nanáší a nedrží. Je to odstín Purple Light. A na závěr jsem prozářila vnitřní koutky jumbo tužkou od Milani (RECENZE), která  je skvostná a používám ji téměř každý den. Jen je škoda, že foťák sežral všechen její nádherný třpyt. Celé líčení jsem zakončila řasenkou od Essence (RECENZE), protože linky bez vrstvy řasenky vypadají divně. 

Bohužel nebylo světlo :o).

4 komentáře:

  1. Vypadá to moc hezky :) já nemůžu nosit tmavou linku u dolních řas, jelikož by mi to ještě více zmenšilo oči... Zelené linky mi připomněly mojí automatickou zelenou tužku od Essence (vypadá skoro stejně! :)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, tak aspoň ji vytáhni samotnou :) Ale trochu mi připadá, že s ta fialová pod okem mi dělá dojem oteklých očí :DD

      Vymazat