4. listopadu 2014

Maxfactor lipfinity liptint

Čaute ;),
taky byl u vás tak šílený větr ? Já už jsem myslela, že mě to odnese :D. Doufám, že ten vítr nepřinese déšť a zimu, protože počasí mi v posledních dnech vyhovovalo. Dnes bych vám chtěla ukázat tyto liptinty od Maxfactor,které již nejsou ve stojanu, ale našla jsem ho ve výprodejovém košíčku v Tetě za 99 ,-. Z původních 300,- mi to přijde přiměřené. Toto je můj první produkt od Maxfactor, nevím, jak na vás, ale na mě tato značka neudělala moc velký dojem, protože její ceny jsou vyšší a moc se o této značce na blozích nepíše.


Obal mi přijde takový klasický, černá je prostě černá. Dobré je, že vršek i spodek obalu jsou v barvě fixu, takže když máte těchto fixů víc, tak nemusíte každý otvírat a dívat se na barvu :o). Aplikátor je taková fixa, do které teče tekutá barva z vnitřku. Asi po 10 použití se začal fix třepit a také začal brát méně barvy, takže si musím s nanášením trochu více pohrát. Rozhodně neočekávejte žádné máslíčko na rty, je to prostě barva, která se vám vpije do rtů. Jak se postupně vytrácí, tak začíná lézt do vrásek, takže po 5 hodinách vidím barvu ve vráskách. Já tento liptint využívám jako podklad pod rtěnku, když má blbou výdrž. Nebo ho nanesu jen tak samotný a dám přes něj balzám. Co musím podotknout, je nádherná sladká vůně, takže když si olíznu rty, tak cítím sladkou chuť v puse :). S prvním větším jídlem mizí, ale pití nebo menší sváču to zvládne.



Vybrala jsem si odstíny 04 a 05. 04 je taková přirozená růžová, která mi dotónuje rty. 05 už je tmavší růžová s nádechem do fialova a tato barva je pro podzim jako stvořená. :)

8 komentářů:

  1. Vypadá to dobře :) Já jsem vyzkoušela jenom jedny lip tinty a to od Astor a ty moc dlouho nevydrží na rtech, ale barvy jsou hezké a nikde se vůbec neobtiskávají! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady zy se taky neobtiskávájí, ale jsou mi nepříjemné na rtech :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Obal je fakt pěkný, ale z toho vnitřku jsem trochu rozpačitá :D

      Vymazat
  3. Já mám 3 liptinty od Astor, ale moc je nepoužívám..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je také moc nepoužívám, mám radši něco hydratačního ;)

      Vymazat
  4. Tenhle produkt zrovna neznám, ale MaxFactor zbožňuji, jsem velmi spokojená s výdrží např. makeupu, stínů, pudru či řasenky, celý den na obličeji vydrží, takže určitě vyzkouším i toto. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na řasenky už jsem slyšela tolik chvály, např. na 2000 calorie :)

      Vymazat