6. listopadu 2014

Essence Lash Princess řasenka

Krásné odpoledne přeji ! :)
Chtěla jsem Vám co nejdříve napsat o této řasence, která byla v limitce Come to town, ale už ji bohužel vystřídala jiná limitka, takže tady tu limitku seženete pouze ve výprodeji :(. Tuto řasenku by klidně mohli zařadit do stálého sortimentu, protože za 95,- je to goodbargain.


Obal je pěkně zpracovaný, nápad gumového vystouplého potisku se mi líbí. To srdíčko tam působí tak roztomile :3. Ale samozřejmě je důležitější obsah, ale za obal má tahle řasenka plusové body.


Kartáček je svým způsobem taky zvláštní, protože má jednu stranu delší než druhou a je tak zvláštně zkroucený - jako kobra ! Každopádně se mi s ním dobře pracuje, protože není moc velký a je z přírodních štětin. 


Konzistence mě velmi mile překvapila, protože se řasenka dala hned od prvního dne používat. Ale také si myslím, že brzy vyschne, když nebyla na začátku mokrá. 


Tady můžete vidět, jak si poradila s mými řasami - v 1 vrstvě mi je trochu oddělí a pročeše, řasy vypadají přirozeně. V druhé vrstvě jsou řasy výraznější a přidaly na objemu. S výsledkem jsem docela spokojená, ačkoliv to někomu může připadat jako pavoučí nožičky :D.


6 komentářů:

  1. Túto špirálu mám a je naozaj skvelá ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt škoda, že to byla limitovaná edice :( klidně bych si ji koupila znova :)

      Vymazat
  2. Vypadá dobře :) všude jsem na ni četla jenom chválu, tak snad jí najdu někde ve výprodeji ještě :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tahle řasenka je momentálně moje numero uno :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že Ti také vyhovuje, už se těším na tu zelenou verzi, která bude v únoru ;)

      Vymazat