29. listopadu 2014

Báze pod oční stíny - souboj

Přeji pěkný víkend,
vítám Vás u dnešního příspěvku, který je zároveň 100. příspěvkem na tomto blogu. Juchů! Doufám, že tohle číslo poroste stále výš a výš ;). Dnes se podíváme na zoubek bázím pod oční stíny a výsledek byl opravdu překvapivý.


Začněme, jako to bývá zvykem, obalem. Avon kalíšek vypadá fakt luxusně, protože je ze skla (nebo je to tak věruhodná imitace), ale je těžší oproti W7. Ale ani W7 nezaostává, balení se mi také líbí. Obě báze mají šroubovací víčka a otvírají se hladce jak po másle. Zatím je to nerozhodně.


Odstíny... Avon má pouze 1 odstín a tím je Light Beige, ale i když je to béžová s podtónem do růžova, tak si myslím, že půjde všem barevným typům pleti, protože barva krásně splyne s pletí. Taky se mi zdá, že je docela dost krycí (dala by se použít i jako korektor). W7 se vyrábí ve třech odstínech (natural, white a pearl white). Nejvíce se mi zamlouval odstín white, protože ten natural vypadal na fotce moc do oranžova a pearl white je se shimmerem. Barva je na víčku nerovnoměrná a také v některých částech víčka vytváří takové hrudky. Takže tady vítězí Avon.



Konzistence se překvapivě dost liší. Avon báze je našlehaná a nanáší se jedna báseň. W7 je o poznání tužší a hůř se na víčko nanáší.

Teď přichází to nejdůležitější, a to je výdrž... Na testování jsem nanesla stíny z paletky W7, kterou jste mohli vidět v nákupech (nebojte se, bude časem recenze). A určitě jste v tomto okamžiku čekali, že W7 bude lepší, protože je stejné značky jako paletka. Ale ono je to naopak... S Avonem mi vydržely stíny v super stavu 10 hodin, i po více hodinách byl pořád stav přijatelný. W7 udržela stíny na místě sotva 6 hodin, pak bohužel nastaly nemilé čárky a ztracení na intenzitě.


Závěrem: Avon je pro mě jednoznačný vítěz, cena v akci je krásných 59,-, normálně stojí okolo 130,- (i to je přijatelné). W7 je bohužel propadák, stojí okolo 110,- a objednávala jsem jí tady.

6 komentářů:

  1. Myslela jsem si, že báze od W7 bude dobrá, ale asi není no :) Pomalu mi vysychá moje ELF báze pod oční stíny, takže se určitě kouknu potom na tu z Avonu! :) Díky za tip a gratuluju k 100. článku!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a určitě si počkej na akci, ale teď ve vánočním katalogu určitě bude ;)

      Vymazat
  2. Tak to docela koukám. A stejně jako Zdeňce, i mně dochází moje oblíbená báze od elfu, takže příště bych mohla mrknout po Avonu, i když já kalíšky nerada... no ještě uvidím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No i já jsem byla fakt překvapená ;) a báze v kalíšku je úplně v pohodě, to máš skoro stejné jako krémové oční stíny ;)

      Vymazat
  3. super blog ;) bola by som rada keby sa pozriea aj na moj a povieš názor ;)
    http://alexxieofficial.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat