3. května 2015

Kosmetické nákupy ♥ část 1

Krásný den všem přeji :),
Omlouvám se, že vydávám článek zase až po týdnu, ale tento týden jsem pořád někde pryč a obávám se, že příští týden tomu nebude jinak. A k tomu jsem začala dělat autoškolu (konečně :D) a co nevidět budu mít první jízdy (to aby raději ten den raději nikdo nechodil po městě :DD). Poslední nákupy se objevily někdy v půlce února a od té doby se mi toho nakupilo docela dost. Proto jsem se rozhodla nákupy rozdělit na 2 části a dneska si dáme moji oblíbenou dekorativku, kterou mě nikdy neomrzí kupovat, i když toho budu mít doma dost :D. 


Začnu s laky na nehty - těch je tu opravdu dost, ale těm akcím nešlo odolat. Sally Hansen Miracle cure byl dárek v časopise Elle, takže pokud ho nemáte, honem pro něj, protože se to opravdu vyplatí. Běžná cena samotného produktu se pohybuje okolo 200,-, s Elle vás vyjde na 110,- a máte k tomu časopis. A k čemu slouží ? Vlastně je to takový průhledný zpevňující lak a používám ho jako podklad pod barevné laky. Na Flormar Quick dry topcoat (Teta, 99,-) jsem četla nespočet pozitivních recenzí a zatím můžu potvrdit, že dodá laku extra lesk. L'oréal Wax effect jsem našla ve SWAP balíčku od kamarádky (klik). Na nehtech vypadá jako zaschlý vosk. Neodolala jsem laku Gabriela Salvete Cirkus v odstínu 02 Crazy Clown, za 30,- no neberte to. Akorát se mi nalakovaný nelíbí tolik jako v lahvičce. Rimmel má podle mě jedny z nejlepších a nejlevnějších laků na nehty, co můžete v drogériích sehnat (pokud narazíte na super akci). Rimmel měnil obaly svých 60 seconds laků a některé odstíny jsou podobné jako u starých. Našla jsem ve výprodeji odstíny 510 Euphoria, 500 Caramel cupcake, 430 Coralicious, z řady Salon Pro tu mám 711 Punk rock a určitě se mrkněte na novou Rita Ora kolekci - výběr minimálně z 10 barev, nejvíce mě oslovily 408 Peachella a 558 Wild-Er-Ness.


Dále se mi nashromáždilo pár produktů na oči - řasenku Gabriella Salvete Panoramico se mi podařilo vyhrát na jejich facebookových stránkách. Druhou jsem věnovala kamarádce (každý dostal 2 řasenky na testování) :). Essence Lash Princess vol.2 by měla být pokračováním její docela úspěšné sestřičky, která mi moc vyhovovala. Už můžu předem prozradit, že tato takový úspěch mít nebude. V Tetě vyprodávali některé linky od Maybelline za 99,- a zaujaly mě tyto tekuté Maybelline Master Duo s takovým zvláštním aplikátorem, kterým namalujete tenké či tlusté linky. Ve SWAP boxu na mě vykoukla Avon tužka na oči v odstínu Emerald Glow (hold barevné tužky jsou moje oblíbené :). Potřebovala jsem ověřené linky a opět jsem sáhla po těch od Dermacolu (už mám asi 3 balení), za necelou stovku jsou úžasné a hlavně s nimi dokážu namalovat linku raz dva (klasický tenký fix). Za 20,- jsem objevila v Tetě linky ve fixu od Miss Sporty v netradičním odstínu 003 Miaowww Blue. Ty potvory drží na víčku jako přibité a nejdou odlíčit ani dvoufázovým odličovačem a další den jsem pořád měla náznak modré čáry ! 


Pokračuji s produkty na rty - u stojanu Maybelline byla ve slevě Color Whisper v odstínu 220 Lust for blush. Tato balzámo-rtěnka je sice příjemná na rtech, ale výdrž je nic moc a docela se rozpíjí. Konečně se k nám dostaly Babylips Electro ! Kupovala jsem je na krasa.cz za 59,- a už jsem je viděla v dm. Vybrala jsem si růžový Pink Shock a fialový Berry Bomb. Pak tu mám produkt, ze kterého jsem si sedla na zadek, když jsem ho objevila ve SWAP balíčku. Astor lipbutter Matte v odstínu 027 Elegant nude se stal mým top produktem na rty posledních dní. Těšte se na recenzi :). Když už jsme u těch nude barviček, Rimmel Apocalips v odstínu 100 Phenomenon udělá až mrtvolné rty a to nevypadá vůbec pěkně, spíš nechutně. Ještě, že byl ve výprodeji za cca 40,-. Essence přišlo s novou Nude kolekcí a součástí jsou i rtěnky. Mám je v odstínech 03 Come Naturally a 05 Cool Nude, zbytek odstínů se podobá korektoru. 


Na závěr se mi tu sešly 2 paletky - o Makeup Revolution Euphoria byl nedávno článek (klik). Pouze v dm se začala prodávat paletka očních stínu od Maybelline The Nudes. Cena je okolo 270,- a už jsem brala poslední :D. Jsem na ni mega zvědavá a budu se snažit co nejdříve vydat recenzi ;). 

23 komentářů:

  1. Úžasné veci ! Hlavne tie rúže a paletky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ooo ta paletka od Maybelline! Vypadá super :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tolik věcí! :) Těším se snad na všechno :D hlavně na tu paletku od Maybelline, co jsem poslouchala od zahraničních youtuberek tak některé ji mají rády a některé vůbec... Glimmerstick diamonds tužky na oči od Avon jsou super, mám doma sice jenom jeden odstín, ale ségra jich má asi 5 a všechny jsou stejně dobré a kvalitní :) Laky na nehty Rimmel jsem si taky oblíbila a za jeden měsíc nakoupila asi 5 nových :D Elle!! Asi si pro to budu muset zajít! :D

    OdpovědětVymazat
  4. tyto Babylipsy Electro jsou skvělé! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Laky od Rimmelu sú super :) tiež som si kúpila už ten fialový :D a ešte som neprestala túžiť po iných :D

    OdpovědětVymazat
  6. Wow, to je poriadne veľký nákup :D

    http://best-copy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Uzasne, to by se dalo nakupovat porad :))

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkné věcičky :)
    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY, budu moc ráda, když se zapojíš!:)
    http://www.lovies47.cz/2015/04/giveaway-03.html

    OdpovědětVymazat
  9. Ta paletka vypadá fakt skvěle :). Už jsem ji viděla u víc slečen, škoda, že se tolik nemaluji :D.

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. som zvedavá hlavne na recenziu paletky, lebo ju plánujem kúpiť tiež :)
    letná giveaway
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  11. Máš podobnou nakupovací morálku jako já :-) Líbí se mi laky i paletka. Lip butter Astor miluju

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělé nákupy! Ty laky od Rity mají skvělou barvu :) A ty rtěnky od Essence taky vypadá hodně dobře :) No a o paletce ani nemluvím! :D
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Mala si toho naozaj veľa, super nákupy :) Tá Nude paletka vyzerá naozaj super :) minigiveaway s YR

    OdpovědětVymazat
  14. Ty 60s laky od Rimmelu jsou nejlepší, bez nich bych nemohla žít :( a paletky ti moc závidím :)

    OdpovědětVymazat
  15. koľko kosmetiky... dopriala si si na nákupoch :P.
    inak, paletka je nádherná!!!!

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  16. Super veci :D a ta paletka a laky na necht super no :D

    OdpovědětVymazat
  17. Nádherné úlovky ♥ Polovicu vecí mám aj ja a tak môžem potvrdiť, že si si skvele vybrala :)

    Zároveň by som ťa chcela srdečne pozvať ku mne na GIVEAWAY v ktorej si môžeš zasúťažiť aj o voňavé produkty značky Yves Rochcer ♥

    OdpovědětVymazat
  18. Fiiiha, tie laky od Rimmel su super :)

    Aj u mňa prebieha GA, budem rada ak sa zapojíš. :)

    OdpovědětVymazat
  19. Taky se mi zdá super :) a navíc tohle je opravdu úžasnééé

    xoxo-ronnie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Ever wanted to get free Google+ Circles?
    Did you know you can get them AUTOMATICALLY AND TOTALLY FREE by registering on Add Me Fast?

    OdpovědětVymazat