15. dubna 2015

Makeup Revolution EUPHORIA paletka 2v1

Krásný den všem <3 !
Už někdy v únoru jsem dostala od kamarádek (blogy TADY a TU) předčasný narozeninový dárek - paletku od Makeup Revolution. Tato značka mě dost nalákala, abych něco vyzkoušela. Navíc jsem si mohla vybrat podle svého gusta a kamarádky taktéž :). Byla objednaná na eshopu dekorativka.cz

 
Paletka má plastový černý obal s rose-gold nápisy (naprosto boží, rose-gold je momentálně moje nejoblíbenější barva kovu). Součástí paletky je i krabička. Na tom plastovém obalu se dost chytají otisky a je náchylná k poškrábání (ta moje už je docela dost opatlaná a sem tam schytala škrábanec). Co se praktičnosti týče, balení funguje na 100 %, protože zachránilo obsah před mnoha pády :D A hladce s otvírá, takže už žádné ulomené nehty. Uvnitř je velké praktické zrcátko, nemám problém se s ním nalíčit. K houbičkovému aplikátoru netřeba komentáře :D. 



Složení:



Uvnitř paletky najdete 6 očních stínů, z toho jsou 2 matné (1 a 4 zleva). Matné stíny trochu zaostávají pigmentací narozdíl od těch třpytivých a také více práší. I přes to jsem s kvalitou spokojená, protože jejich barva je naprosto dokonalá na každodenní použítí - bílý stín používám na celé pohybylivé víčko pro sjednocení a lepšího přechodu barev a ten růžovo-hnědý na vystínování oka. Třpytivé stíny jsou více máslovitější a méně práší. Používám je většinou na celé pohyblivé víčko nebo do vnitřního koutku oka (hlavně ty zlaté). Stíny patří spíše do kategorie těch studenějších barev. Škoda, že ani jeden stín nemá svůj název. 



Teď přijde ještě lepší část paletky - není den, kdybych nevyšla bez vykonturovaného obličeje. Toto trio bylo stvořené pro každodenní používání. Bronzer dávám pod lícní kosti a na boky čela, abych obličej trochu zúžila. Je zcela matný, pigmentovaný jako blázen, takže stačí ťupnout štětcem a máte vystaráno. Tvářenka má krásný růžovo broskvový odstín s drobnýma zlatýma třpytečkama. Na tvářích vypadá skvostně a taktéž je výborně pigmentovaná. S rozjasňovačem jsem doposud neměla tu čest a docela chápu, proč ho tolik lidí zbožňuje a nedá na něho dopustit, Po nanesení vypadá pleť zdravěji a na sluníčku to dokáže rozbalit. Jen upozornění pro lidi s mastnou pletí, stačí trošička a pouze na vršky lícních kostí, jinak pak budete vypadat jako discokoule. 




S výdrží jsem naprosto spokojená - stíny jsem zkoušela pouze s bází a vydržely 8 hodin úplně v pořádku. Pak se začínají maličko slévat a ztrácet na intenzitě, ale to už jsem stejně doma :). Trio tvářenka, bronzer a rozjasňovač vydrží klidně celý den (12 hodin), záleží, jak moc si sahám na obličej. 

9 komentářů:

  1. Paletka vypadá moc hezky, ale tvářenku a rozjasňovač bych určitě nevyužila. Začínám uvažovat, že bych si pořídila nějaký bronzer a zkusila konturování :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuji, bez konturování bych pomalu nevyšla z domu :D ten obličej vypadá hned jinak ;)

      Vymazat
  2. Kdybych si každý den konturovala obličej atd. tak bych si tohle určitě koupila! Vypadá to suprově a navíc ty stíny vypadají taky fajn (škoda pigmentace těch matných stínů..) :) Mám paletku Iconic 2 a tam jsou všechny stíny úžasné! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu bych taky chtěla moc ráda vyzkoušet, možná časem ;)

      Vymazat
  3. vyzerá úžasne, aj odtienmi by mi vyhovovala, lebo ja používam hlavne zemité, hnedé farby, pretože tiene veľmi nepoužívam a už vôbec nie nejak extra farebné, takže by mi úplne stačila, určite si ju niekedy zaobstarám :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám ráda zemité odstíny, radši si udělám pořádné kočičí linky ;)

      Vymazat
  4. vypadá moc hezky :) značka MR by měla brzy dorazit do Rosmannu, tak budu muset tuto paletku omrknout! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem o tom slyšela, konečně si budu moct pár produktů vyzkoušet na vlastní kůží ;)

      Vymazat
  5. Překontrolovat eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde miliony klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Obchod odkudkoli - Váš čas je drahý. Obchodujte na počítači, tabletu a mobilu

    227,651,647 - Otevřené obchody na eToro

    OdpovědětVymazat