12. dubna 2015

Maybelline Lash Sensational řasenka

Krásný den všem ! :)
Doufám, že vám nebude vadit, když se teď na blogu budou objevovat recenze právě na řasenky, protože se mi doma nakupilo tolik nových kousků a byla by škoda na všechny nenapsat recenzi. Začnu s touto od Maybelline, protože ji používám už nejméně 2 měsíce a prakticky po ní sáhnu skoro každý den (teď už tolik ne, doma čekají i další kousky :D). Věřím, že o této Lash Sensational jste už určitě slyšely, reklama na ni se objevila skoro všude :). 


Obal tvarem nijak nevybočuje z řasenkové rodinky Maybelline a jeho barva je příjemnou změnou oproti neonově žluté a růžové ... Akorát mě maličko naštvala jeho kvalita, okraje se začínají olupovat, ale nemůžu to dávat za zlé tomu obalu, tahám řasenku všude možně po kosmetických taštičkách :). 



Hlavním důvodem její koupě nebyl kupodivu obal, ale kartáček. Skládá se z menších a větších štětinek z umělotiny, zahnutý tvar se přizpůsobí oku a moc pěkně se s ním pracuje. Docela příjemná změna po řasenkách Astor a jejich neforemné pádla. Dokáže mě nejvíce naštvat, když si nanesu stíny a pak přetáhnu řasenkou a můžu začít znova, s touto jsem ani jednou nepřetáhla ;). 


Níže můžete vidět fotky před a po použití řasenky, Moje řasy rostou do rovna a nejsou skoro vůbec výrazné. Po použití jsou řasy natočenější, mírně zahuštěné a oddělené a hned to vypadá, že jich mám více. Na fotce mám nanesenou jednu vrstvu, ale nemusíte se bát více vrstev, řasenka skoro vůbec neslepuje a prakticky je možné ji začít používat okamžitě, protože není mokrá. Po těch 2 měsících se konzistence vůbec nezměnila a maluje stejně jako první týden. 



10 komentářů:

  1. Vypadá moc hezky :) kartáček mi dost připomíná tu novou od Gabrielly Salvete :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, souhlasím, i ty vlastnosti jsou dost podobné, udělám menší srovnání :D

      Vymazat
  2. Tahle řasenka se mi moc líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  3. tak po prvé máš krásne oči! a po druhé tá špirála vyzerá na oku naozaj veľmi dobre :)

    OdpovědětVymazat
  4. vypadá moc dobře, zaujala mě už i v reklamě, takže asi také vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  5. vypada to dobre, ty oci pred a po je vazne rozdil! libi se mi zakriveni kartacku

    Soutez o prednabitou kartu do HM za 1 000 Kc ;)
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2015/04/velikonocni-soutez.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvěle se mi s tímto tvarem pracuje, ale zpočátku jsem vůbec tomu nechtěla věřit :D

      Vymazat