11. února 2015

Vyprázdněné produkty - Leden 2015

Ahoj, vítám vás u prvních spotřebovaných produktů v roce 2015 ! :)

Nestačila jsem se ještě vzpamatovat z Vánoc a už je skoro půlka února ! Strašně rychle to letí a za 3 týdny budou jarní prázdniny ! Neskutečné ! Pojďme se podívat, co se mi tu na nový rok naskupilo. Tentokrát je to půl na půl pečující a dekorativní kosmetika. To už se mi dlouho nepovedlo :D. 


Dermacol micelární voda Detox & Defence (RECENZE) - s micelárkami nemám všeobecně problém, ale tato mi vyloženě nesedla. Dokáže vytáhnout špínu a zbytky makeupu obličeje, ale pleť byla vysušená jako treska (jako nevadí mi, když se z pleti stáhne trocha mastnoty, ale šupinky vážně nechci). Dávám známku 4 a to jen za pěkný obal a cenu cca 100,-. 

Linola šampon pro suchou pokožku hlavy - šampon jsem si koupila kvůli jeho ,,příznivé ceně'' (okolo 200,- za 200 ml). Píšu do uvozovek příznivé, protože je to asi jeden z nejlevnějších šamponů z lékárny. Byla jsem z něho docela zklamaná, protože se mi stejně po něm vyskytovaly lupy a skoro vůbec nepěnil. Vlasy u kořínků už jsem měla 2 den mastné. Musím bohužel dát taky 4 a to jsem doufala, že nebudu muset hledat na nějakou dobu nový šampon. Ach jo... 

Cetaphil hydratační krém na obličej (RECENZE) - toto je mé 2 balení a v půlce jsem ho přestala používat, protože jsem chtěla otestovat jiný krém. Myslím, že zůstane takovou moji stálicí a budu se k němu vracet. Je to taková jistota, že nešlápnu vedle. Uděluji jak jinak než 1.

Saloos hydrofilní odličovací olej (RECENZE) - několikrát opěvovaná věc, tentokrát neutrální verze, kterou určitě ocení ti, kteří nemají rádi parfémované věci na obličej. Tento byl vhodný pro všechny typy pleti. Tady nemohu dát jinou známku než 1


Essence Lash princess řasenka (RECENZE) - jedna z nejlepších řasenek, co jsem kdy měla. Poměr cena/výkon - neuvěřitelný. Vydržela mi 3 měsíce, pak už začala být trochu suší. Ale za 95,- je to zcela adekvátní a uděluji 1*

Maybelline The Rocket Waterproof řasenka (RECENZE) - řasenky od Maybelline mi obecně vyhovují, ale zatím jen s touhle jsem měla problém. Voděodolná opravdu byla a šla těžko odlíčit, ale efekt na řasách se mi nelíbil. Proto si nezaslouží lepší známku než 3 za poloviční výkon.

Maybelline Color Tattoo 24 HR (odstín 65 Pink Gold) - tyto opěvované stíny má doma už snad každý a ani mě se nevyhnula před cca 2 lety jejich mánie. Odstín se hodí na každodenní nošení, aale někdy vlivem růžových tónů působí bez linky unaveně. Výdrž velmi dobrá a pigmentace úžasná. Nemohu jinak než 1

+ Vzoreček makeupu Rimmel Lasting finish Nude (odstín 100 Ivory) - byl to myslím druhý nejsvětlejší odstín, krytí nic moc, spíš jen barevně sjednotí pleť. 

10 komentářů:

  1. To než já spotřebuju řasenku... :D Koukala jsem po té nové Essence Princess řasence, ale spíše mě láká nová od Rimmel v takovém malinkém balení (Extra 3D lash) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu jsem už zaregistrovala, mrknu se po ní ;) hlavně mě zajímá ta essence, ale teď mám zase pár nových řasenek, takže s koupí nejspíš počkám ;)

      Vymazat
  2. Jak jsi spotřebovala color tatoo?! To se mi nepodaří asi nikdy. :O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vydrželo mi 2 roky :D ale co mám to bronzové, používám ho od léta a už taky třu dno :Da to ho nepoužívám každý den :D jako ono není úplně spotřebované do dna, ale už jakoby změnilo konzistenci, se kterou se nedá pracovat :(

      Vymazat
  3. Tie Color Tatoo mám presne v tomto odtieni Pink Gold, ale zvyčajne ho ešte oživím nejakou inou farbou, pretože presne ako píšeš, sám o sebe ten odtieň dodáva tvári taký unavený výraz. Niekedy ho používam aj ako bázu pod očné tiene, ja bázu nepoužívam nikdy žiadnu, ale tento tieň sa na to dokonale hodí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, mi se líbí i samotný, ale musím mít oči orámované linkou ;) jako bázi ho také ráda používám, dodá třpytivým stínům ještě větší lesk ;)

      Vymazat
  4. Ten neutrální Saloos také musím někdy vyzkoušet, je hodně chválený :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale lepší byl podle mě ten Argan revital, co jsem měla předtím. Nebo mám nově i granátové jablko a zatím se zdá, že byde ze všech nejlepší volbou ;)

      Vymazat
  5. řasenky od Maybelline mám též ráda, mě naopak tato The Rocket vyhovovala, ale odlíčit jde opravdu špatně :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzpoměla jsem si ,že asi 2 roky zpátky jsem měla tu normální verzi a vyhovovala mi :) ale kvůli tomu odlíčení si ji znova nekoupím, protože nechci přijít o všechny řasy :D

      Vymazat