22. února 2015

Toni&Guy Sea salt spray ►vyplatí se investovat do stylingu ??

Krásný den všem přeji ! :) 
V pátek jsem bohužel absolutně nestíhala nic připravit a přespříští týden máme jarňáky, ale určitě jeden článek bude, abyste na mě nezapomněli :D. Recenze na vlasové přípravky se tu neobjevují skoro vůbec, protože mi jejich spotřeba trvá poněkud déle než třeba u produktů na pleť. Vůbec jsem neočekávala, že nakonec se u mě sejde normální (200 ml) a mini (75 ml) verze produktu. Mini verzi jsem koupila v Tetě za 60,- a výsledek se mi tak zalíbíl, že mi kamarádka nabídla větší verzi za 130,-(polovina běžné ceny), protože má přirozeně rovné a jemné vlasy a žádného uspokojivého výsledku se nedočkala. Já jsem její přesný opak, vlasy mám vlnité a mají o dost hrubší texturu. 


Oficiální popis:


Složení:


Obal si zakládá na jednoduchosti, ne nadarmo se říká ,,V jednoduchosti je krása''. Každý přípravek Toni&Guy rozlišuje jiná barva (lak-fialová, šampony a kondicionery- bílá atd..). Sea salt spray dostal takový zastřený mint kabaték, což celkem dává logiku, když moře hází odlesky do modra :DD. Matný finish a lesklé nápisy dodávají vzhledu tu správnou jiskru. 


S aplikací nemám žádné problémy - sprejový rozprašovačem krásně pokryju celou délku vlasů a produkt není jen na jednom místě. Moje vlasy jsou trochu hustčí, tak musím aplikovat produkt vícekrát do té doby, když mám dostatečně vlhké vlasy.

Měla jsem obavy, že se při jeho aplikaci budu dusit nepříjemnou vůní, jako to bývá zvykem u většiny suchých šamponů (nebo u jiných stylingových přípravků). Voní naprosto báječně, připomíná mi vůni čerstvě vypraného prádla v aviváži a vůní cítím ve vlasech celý den. 


Zkoušela jsem sprej použít jak na mokré, tak na suché vlasy. Více mi vyhovuje aplikace na suché vlasy, protože i když mám ty vlasy jen vlhké, tak se produkt nevstřebá tak dobře jako do suchých vlasů a mám pocit slepených a zatížených vlasů. Aplikace na sucho byla o něco milejším překvapením a natolik jsem si tohoto pomocníka oblíbila, když chci mít přirozené vlny. Nastříkám ho hlavně v délkách vlasů a až jsou dostatečně vlhké, tak začnu od spoda vlasy mačkat. Tím vytvořím definovanější vlny a nepůsobí tak rozlítaně jako normálně. Efekt mi na vlasech vydrží 1 den a není třeba použít lak na zafixování, tento produkt to umí a nemám pocit krusty. A kupodivu, i když se ve složení vyskytuje sůl (NaCl), tak vlasy nemám nijak extrémně vysušené, jsou suché jako vždy. 


5 komentářů:

  1. Ani nevíš, jak mě štve, že mi nefunguje :-( Já mohla vlasy mačkat jak jsem cjtěla a stejně byly rovné anebo měly zatočené jen konce. To není fér! :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Je mi to fakt líto :( mě by to taky naštvalo :D

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá dobře :) mě naštěstí stačí, když si večer upletu ze všech vlasů francouzský copek a vlasy mi vydrží (ale jenom na koncích) vlnité do té doby, než je umyju (což je ale i nevýhoda, protože když mám celý den culík, tak mám pak na vlasech takovou "čáru" jakoby :D).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se mi nestává :D jako já taky dotocim vždy par pramenů žehličkou :)

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat