15. února 2015

Maybelline gelové linky →hnědá je dobrá ??

Ahojte moji milí ! :) 
Neočekávaně se ke mně dostaly další gelové linky, tentokrát od značky Maybelline, která patří k mým nejoblíbenějším z drogerie. Musela vám o nich povědět co nejdříve, protože zanedlouho už nebudou. Koupila jsem je za 99,- v Tetě. Končí pouze odstín 02 Brown, černé jsou pořád v nabídce. 


V krabičce se nachází sada štětečku a samotných gelových linek, které mají skleněný kalíšek a kovový uzávěr. Balení mi přijde hodně povedené, nepostrádá nápad a působí na mě tak trochu retro dojmem :D. Je sice pěkné, že mysleli i na aplikaci linek a přihodili do balení štěteček, ale mi je celkem k ničemu, protože je moc tlustý (i když pořád lepší než štěteček u gelových linek Rimmel, který hned letěl do koše). Nejlepší štěteček u gelových linek z drogerie jsem zatím potkala u L'oréalu. 




Barva byla ze začátku pro mě záhadou, protože jsem si nedokázala představit, že najednou místo černých linek budu mít hnědé. No neuvěříte, na barvu linek jsem si tak zvykla, že je nosím skoro každý den. Vypadají mnohem přirozeněji než černé gelové linky a dokonce si kamarádka myslela, že jsou fialové :D. Zkusila jsem se jim pořádně podívat na zoubek a měla pravdu, někdy hází fialový odlesk (linky obsahují drobounké třpytečky, nejspíš to způsobuje ten odlesk). Také záleží na podkladu, třeba na růžovém vypadají moc hezky. 


Raději jsem si k aplikaci gelovek pořídila štěteček od Essence, má zkosený tvar a hlavně je tenký. Za nějakých 45,- je to poklad a určitě se příště v Rossmannovi po něm mrkněte, pokud stále sháníte ten dokonalý štětec. Tím, že má zkosený tvar, tak snadno nakreslím ocásek. 


Linky mají příjemnou konzistenci a pracuje se mi s nimi skvěle - na víčku kloužou jako po másle a barva se nanáší rovnoměrně. S výdrží jsem maximálně spokojená, po 12 hodinách vypadají pořád slušně a nemám je nikde rozmazané okolo. Dokonce přežily i 30 min. workout :). S linkami jsem velmi spokojená a předčily moje očekávání. Mám zelené oči a hnědé linky k nim jdou perfektně. 


6 komentářů:

  1. Vypadají skvěle, já momentálně používám tekuté linky od elfu v hnědé a černé barvě. Mívám vždy takové období, kdy používám jen tekuté nebo naopak gelové linky :D
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně já to mám úplně stejně :D ještě že ty gelovky hned nevyschnou :)

      Vymazat
  2. Vypadají fakt dobře, ten odstín se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Gelové linky jsem si oblíbila, hnědou bych však nevyužila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si na začátku myslela, ze mi nebudou slušet a teď je nosím pořád :D

      Vymazat