25. února 2015

☼ Avon Luxe bronzer ☼

Ahoj všem ! :))
Dnes opět přicházím s recenzí, která se týká dekorativní kosmetiky. Já vím, že v zimním období se více používá ta pečující část, ale v té tak ráda neexperimentuji jako to mám v opačném případě u dekorativky. Konkrétně jsem docela ujetá na bronzery, tvářenky apod... Tuto část si vždy při líčení nejvíce užívám a baví mě pozorovat, jak konturování dokáže pozměnit tvar obličeje bez plastických úprav. Jsem schopná vyjít domu bez řasenky, ale bez zvýrazněných tváří ne :D. 



Tento produkt jsem měla možnost získat od kamarádky (klik), protože ona naopak nepoužívá tvářenky ani bronzery a navíc dělala kosmetickou očistu :). Nabídla mi tento bronzer za 100,-, což je parádní cena oproti běžným 300,-. Myslím, že jsem bronzer dostatečně stihla odzkoušet a nemá cenu s recenzí čekat až do léta (i když na léto to bude to pravé ořechové), protože nabídky v katalogu Avon se mění co chvíle a v létě už by nemusel být v nabídce. Což by byla přece škoda ! :) 



Obal, jak již název Luxe napovídá, je opravdu luxusně zpracovaný. Zlatá je ta nejluxusnější barva, jaká může být. Někomu může přijít kýčovitý a zbytečně velký vůči samotnému produktu. Vypadá sice bytelně, ale je lehoučký jak papír a produkt dostačeně ochrání před případným pádem na zem. K otvíraní nemám žádnou připomínku, zatím ani jeden zlomený nehet ;). Bronzer se prodává i s originální krabičkou, ale tu už kamarádka neměla. Třešničku na dortu dodává vyražený nápis Luxe na samotném produktu. 



Bronzer je velice jemně namletý a díky této vlastnosti trochu práší, ale není to nic, co by se nedalo překousnout. Z pigmentace mi málem vylezly oči z důlku :D. Stačí jenom maličko ťupnout štětcem a mám vystaráno na obě tváře. Bronzer v sobě obsahuje spoustu malých třpyteček, které nejsou na tváři vůbec poznat a během dne neopadávají. Proto ho nepoužívám na konturování. Nebude asi vhodný na všechny podtóny, protože je dosti do oranžovo-bronzova. Patřím k těm teplejším typům a takovýto typ produktu mi dodá barvu, zúžení i šťávu zároveň. Není potřeba použít tvářenku ani rozjasňovač. 


Třpytečky mi na tváři vydrží celý den, bronzer už po 8 hodinách není tolik intenzivní, ale večer mám stále co odličovat. Nevěřila bych, že z bronzeru budu tolik nadšená a už se těším, až s ním udělám v létě parádu. 

33 komentářů:

  1. Vypadá moc hezky :) myslím, že pro mě by byl fajn i jako tvářenka :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tvém případě ano :D moc pěkná tvářenka na léto :D

      Vymazat
  2. Amazing post again <3
    Dear can you click in link in my last post? It is really important for me <3 http://kasjaa.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá pěkně, ale mám teď toho hodně na objednávku z Avonu, takže musím brzdit. Mimochodem máš moc pěkný blog, byla bych opravdu moc ráda, kdybys i ty mrkla na můj blog a případně se stala mojí čtenářkou ;) (Čtenářství vždy oplácím) !!
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzerá veľmi dobre :D asi sa po ňom mrknem :)

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovědi
    1. Mohla by být méně do oranžova, ale i tak jsem spokojená :)

      Vymazat
  6. vypadá velmi pěkně, ale pro mě spíš jako tvářenka :( jsem bledulka :( :D

    PS: U mě na blogu práve probíhá GIVEAWAY!:)
    www.lovies47.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky tento produkt používám samostatně, i když jsem tmavší typ, tak mi taky nahradí tvářenku :D

      Vymazat
  7. Bronzery mám moc ráda.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Avon..ne. Prostě ne..
    testuje na zvířatech..proto ne:Dikdyby byl nejlepší na světě tak ne
    http://blondegabi.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V dnešní době už je docela dosta značek, které netestují, takchápu tvůj názor :)

      Vymazat
  9. Aký je rozdiel medzi tvárenkou, rozjasnovačom a bronzerom? :) Nič z toho nepoužívam, ale rada by som začala, no neviem kde si čo a ako natrieť :D

    Pozývam Ťa do mojej GIVEAWAY, v ktorej si môžeš zasúťažiť o kabelku, krásny náhrdelník a laky na nechty :) Nika z Break the Rules

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdy používám všechny 3 produkty, můžu na to udělat někdy článek :) každý krok má svůj účel ;) začínala jsem s tvářenkou, pak jsem si totálně zamilovala bronzer (hlavně matný) a začínám se pomalu propracovávat k rozjasňovačům ;)

      Vymazat
  10. Vypadá lákavě, já moc výrobků od avonu v poslední době nemám vůbec..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já popravdě taky moc ne, tohle je asi jediná věc, co jsem si od nich naposledy koupila :D

      Vymazat
  11. Vypadá dobře, přesně něco takovýho bych potřebovala :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že tě tak zaujal, určitě stojí za koupi, hlavně na léto bude parádní ;)

      Vymazat