8. února 2015

Astor Perfect Stay Style Muse →lihovka na oči ?? #tydenastor

Pěknou neděli přeji ! :)
Tento týden zakončím poslední recenzí ze série #tydenastor. Jak už jsem zmínila v prvním článku, postupuji od toho nejlepšího až po to nejhorší. Tyto jumbo linky ve fixe jsem dostala jako dárek k řasence, kterou jste mohly vidět v minulém článku. Připravte se, bude to horké ! :D


Obal je úplně obyčejný černý plast, zlaté nápisy, které překvapivě nemizí. Astor má celkem povedené obaly, tento mě neurazil ani nenadchnul. Víčko drží jako přibité a nehrozí, že se otevře při cestách v kosmetické taštičce. Někdy mám problém vršek otevřít a když se mi to povede, tak skončím s černou čárou na ruce. 


Tentokrát jsem vyzkoušela i nový typ aplikátoru (pro mě nový) - jumbo fix. Osobně mám raději tenčí hrot, protože s ním lépe dokážu kontrolovat linku a postupně přidávat na tloušťce. S tímto tlusťochem nenamalujete tenkou linku ani za boha a ta nejtenčí část hrotu je po měsíci vyschlá a místo intenzivní černé barvy máte vyblitou černou. Také se hrot začal třepit. 


Tím se dostávám k pigmentaci, nebo spíš intenzitě - první 2 týdny to docela šlo a nemusela jsem linku vrstvit, Teď musím několikrát po sobě linku zvýraznit. Navíc cítím z fixu prapodivný odér - jako vůně (spíš smrad) vyschlého lihového fixu. 


K výdrži nemůžu dodat nic jiného, než že tento linkovač je největší propadák, co jsem kdy měla. Když si náhodou sáhnu okolo očí (v mém případě často), skončím s rozmazanou čárou až někde k obočí. Tyto linky nedrží na žádném podkladu ani půl dne, a když se mi náhodou podaří nesáhnout si do oka, tak po půl dni mám rozpité koutky a ocásek nejde skoro vidět. 

Dívala jsem se i na plnou cenu- 139,-. Rozhodně si raději kupte fix na oči Dermacol, který stojí stovku a oproti tomuto je to zázrak. 

6 komentářů:

  1. Zkoušela jsem druhý typ těhle linek s tenkým (celkem zvláštním) hrotem a taky nic moc...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aspoň upozornění pro příště, raději nechat ve stojanu ! :)

      Vymazat
  2. Taky mám zkušenost s tím slabším hrotem jak píše Zdeňka, byli to moje 1. linky ve fixe a musím říct, že mě asi nadobro odradily! Zlaté tekuté!
    Celou dobu jsem si myslela, že jsem si přinesla už předvyschlou linku z obchodu, ale teď vidím, že takový je tento linkovač ssi normálně, škoda.

    P.S. Jsem v kosmetickém blogování nová, budu ráda za jakoukoliv pomoc či komentář u mě na blogu. (fancy-ss.blogspot.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tekuté jsou taky moc fajn, ale gelové jsou úplně nejlepší, akorát ta aplikace je trochu časové náročnější :)

      Vymazat
  3. Love it!
    You're blog is so perf, girl - I'm in love!

    adoorablee.blogspot.com

    OdpovědětVymazat