4. února 2015

Astor Perfect Stay korektor → konečně korektor pro bledule z drogerie ?? #tydenastor

Pěkný den všem ! :)
Tento týden bude tak trochu jiný - budu se věnovat pouze dekorativce Astor, protože se mi shromáždilo pár věcí a nerada bych tyto recenze odkládala a budu přidávat jednotlivé recenze zvlášť, protože delší články by vás mohly nudit. Můžu také prozradit, že začnu s tím lepším, co tato značka nabízí a postupně přejdu k tomu nejhoršímu. Jako nejlepší věc ze všech 3 produktů jsem vybrala korektor, který je součástí mé každodenní makeup rutiny a bez tohoto zázraku si neumím představit den.


Balení se opravdu vydařilo, protože vybočuje ze standartu v našich drogerií a to hlavně barvou, která mě upoutala na první pohled. Také se může někomu zdát, že je tubička vyrobena ze skla, ale je to normální plast, ale i já jsem si nejdřív myslela, že je to sklo :D. Nápisy jsou čitelné a zatím se neošoupávají.
Aplikátor je houbička, která mě osobně vyhovuje na nanášení nejlépe.


Odstín se bude mnohým z vás zamlouvat - 001 Ivory je krásně světloučký, až skoro bílý. Že já si blbec nevzala tu 002, protože nepatřím mezi bledule a někdy s korektorem vypadám jako smrtka. Ale když jsem si ho čárla na ruku, zas tak světle nevypadal.


Konzistence je hodně lehoučká a tekutá, proto korektor používám pouze pod oči, protože větší nedokonalosti a pupínky moc nezakryje a vypadá na mě dost nepřirozeně, ale oční okolí mi krásně projasní a zredukuje tmavé kruhy (moc na ně netrpím). Musím ho pochválit za jednu příznivou vlastnost - nezalézá do vrásek. Bude to nejspíš tím, že má v sobě bází a tím se lépe udrží na svém místě.


Výdrž byla pro mě oříškem, protože nosím brýle a stává se mi, že večer najdu korektor usazený okolo ,,sedel'' (takové průhledné packy, aby mi brýle nespadly z nosu). Ale když se večer odličuji, tak na tamponku lze nějaké množství vidět. Samozřejmě korektor pod očima vždy pudruji, protože mám takhle lepší pocit a také se prodlouží výdrž.

Lze ho aktuálně koupit za 99,- v dm drogerii a za tu cenu je to velmi dobrý korektor, protože je tekutý a světlý. Obsah je 6,5 ml a tím, že ho používám v zimě a budu nejspíš i na jaře, tak mi vydrží nejméně rok. 

14 komentářů:

  1. Je opravdu hoodně světlý, na mě až moc:) Očekávala jsem od něj trochu lepší krytí. Používám ho asi 14 dní a zatím z něho příliš unešená tedy nejsem.. ale nechci dělat unáhlené závěry:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Popravdě taky jsem čekala lepší krytí, zkusím ho smíchat s tmavším korektorem a snad to bude lepší ;) ale jako rozjasňovač mi přijde super ;)

      Vymazat
  2. Mi se odstín líbí, ale díky nižšímu krytí ho míchám s Affinitone korektorem. Pak už je to lepší :) Od Astoru jsem si dneska koupila stín, tak jsem zvědavá jaký bude :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem zvědavá na recenzi ;) já si ho taky začnu míchat s tmavším, ale ráno na to není moc času :D

      Vymazat
  3. Mi se odstín líbí, ale díky nižšímu krytí ho míchám s Affinitone korektorem. Pak už je to lepší :) Od Astoru jsem si dneska koupila stín, tak jsem zvědavá jaký bude :)

    OdpovědětVymazat
  4. Už si ho musím konečně pořídit :D Pro mě by byl určitě jak dělaný a kdyžtak (jak psala Radka) smíchat s Affinitone, který taky mám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď máš dokonce na něj akci, tak honem pro něj ;) pro tebe spolu s radkou bude dokonalý, hlavně odstínem ;)

      Vymazat
  5. Vypadá opravdu světle, ale krytí má celkem dobré :)
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemám až tak tmavé kruhy, takže mi to stačí, ale na pupínky bohužel ne :(

      Vymazat
    2. Nemám až tak tmavé kruhy, takže mi to stačí, ale na pupínky bohužel ne :(

      Vymazat
  6. vypadá zajímavě :)

    PS: Moc ráda bych tě pozvala na svou GIVEAWAY :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vyzerá veľmi svetlý :) ale ako pozerám kryje dobre :) musím sa nanho popozerať :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když nepotřebuješ moc krytí, tak by ti měl sednout jako ulitý ;)

      Vymazat