7. února 2015

Astor Big&Beautiful Style Muse →múza mezi řasenkami ?? #tydenastor

Pěkný víkend přeji ! :)
Omlouvám se, že jsem vás včera ochudila o článek, ale naše třída pořádala ples a znáte to - zkoušky na vystoupení, přípravy... docela fuška. Myslím, že se ples docela vyvedl a byla tu super akce, na kterou budou všichni ještě dlouho vzpomínat :). Proto včerejší plánovaný článek vydávám až dnes. Tato řasenka se objevila v drogeriích někdy na podzim a bylo o ní docela dost článků. Sehnala jsem ji v dm asi za 179,- + dárek linky ve fixu (už zítra recenze) ! V minulosti už jsem jednu astorku měla a divím se, že jsem šla do této značky znovu, protože ta minulá (No.2) mi moc nesedla. 


Pravý důvod mojí koupě byl pravděpodobně obal- bronzová barva s leskem vypadá vždy luxusně, to bezesporu. Nápisy jsou čitelné a zatím se neošoupávají. Podobný obal má i Rimmel Wonder lash a tím se stává její konkurentkou. 


Kartáček má zajímavý tvar, připomíná mi zatočeným tvarem kartáček mé oblíbenkyně Essence lash princess, který je menší. U této řasenky je to spíš neforemný kartáč, který je příliš velký a špatně se mi s ním pracuje. Netuším, zda má Astor všechny kartáčky tak obří, ale toto je druhá řasenka v pořadí, která ho má. Navíc se na něj zachytává příliš velké množství barvy, takže si musím vynahradit čas s otíráním přebytečného množství náplně - což ráno není zrovna ideální. 



Konzistence mi zatím nevyhovuje - řasenku jsem nechala měsíc otevřenou a pořád je hodně mokrá. Ale bude to taky i tím neforemným kartáčem. Když se zkombinuje mokrá řasenka s velkým nástrojem, tak je vše špatně a nikdy si nenamaluji řasy bez toho, aniž bych měla čisté oční okolí. Kvůli toho nosím řasenku pouze s černými linkami, kde nejsou vidět přetahy. Ale když mám stíny, tak je potom škoda si je poničit kvůli otírání řasenky z víčka. 


Vydrž také stojí za prd, jako všechny ostatní vlastnosti této řasenky. Po 8 hodinách mám pod okem šmouhy a nevypadá to zrovna nejlépe, když jste unaveni a máte prosvítající kruhy pod očima, černá šmouha umocní tento dojem. Řasenka je použitelná z hlediska vzhledu obalu a kartáčku, ale vlastnosti jsou velmi špatné. Takto si nepřestavuji řasenku skoro za 200,- a raději příště sáhnu po jiné značce. 


12 komentářů:

  1. To nezní teda moc dobře - měla jsem od Astor jednu řasenku a byla super, ale ani tak nemám nějak velkou potřebu zkoušet od nich další řasenky, raději bych dala na hodně lidmi oblíbené řasenky Maybelline :) těším se na recenzi linek! Zkoušela jsem jedny 24 h perfect stay a asi už byly trochu vyschlé, ale moc nekreslily...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přesně na ty se můžeš těšit :D :D ano, Maybellinky jsou prostě nejlepší ;) myslím, že jsi měla tu žlutou No.1 že ? Ten kartáček se mi nezdál tak velký, ale zklamání přišlo již 2x a stačilo mi to ;)

      Vymazat
  2. Ja som skúšala Astor Big and Beautiful len raz a tiež som neskákala od radosti, riasy zafarbila minimálne, ten efekt nebol takmer vôbec viditeľný, ani objem sa takmer žiaden nedostavil, skrátka zbytočnosť. Oveľa lepšie mi poslúžili Rimmel Scandaleyes, na ktoré momentálne nedám dopustiť, v porovnaní s Astor je však aj taká Miss Sporty skvelá.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Rimmel jsem nikdy řasenku neměla, ale taky mohu doporučit Maybelline, ty nikdy nezklamou ;)

      Vymazat
  3. Od Astoru jsem ještě nikdy řasenku neměla. Docela mě odrazuje vyšší cena.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za to co předvedla docela jo :D mnohem lepší je řasenka od Essence a určitě i Super shoc z Avonu, které stojí polovičku :)

      Vymazat
  4. Má zajímavý kartáček, ale jak vidím není zrovna nejlepší. Já mám nejraději obrovské kartáčky :D
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako já mám taky ráda větší kartáčky z přírodních štětin, ale toto je fakt už moc :D

      Vymazat
  5. značku Astor mám ráda, ale s těmi jejich řasenky jsem nikdy nebyla spokojená, navíc mají příšerné kartáčky :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo si to myslí :D ale našlo by se pár fajn výrobků, např. máslo na rty ;)

      Vymazat
  6. Astor podle mě řasenky moc neumí, většina mi nesedla (až na Seduction Codes, ta byla dobrá). Tahle má navíc opravdu zvláštní kartáček, takový nezvyklý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už mě nejspíš na žádnou nenalákají :D mohli by se zlepšit a přijít s něčím novým ;)

      Vymazat