28. ledna 2015

Ziaja oční krém → objev za 50,- ?!

Krásný den všem <3
Konečně jsem měla tu čest a možnost vyzkoušet nějaký produkt od značky Ziaja, která nejspíš pochází z Polska a tam jsem ji taky koupila, protože u nás je tato značka dostupná pouze na internetu nebo v drogerii Pemi (fakt netuším ,nejsem z Prahy, ale co tak sleduji na blozích, mají tam docela velký výběr značek). V přepočtu mě tento oční krém vyšel na neuvěřitelných 50,-, což je za krém na oči opravdu hodně dobrý kup (ani Balea snad nemá tak levný krém). Taky jsem byla překvapena, že v Polsku mají samostatnou prodejnu určenou jen pro tuto značku, jsem docela sama sebe překvapila, že jsem odešla pouze ze dvěma očními krémy (jeden s kozím mlékem mám schovaný v zásobě). 


Obal je sympatický, nic přehnaně nazdobeného, čiště bílá a detail olivy. Já si sice potrpím na různé barevné krabičky (jako jste mohly vidět v minulém článku), ale i tak je balení vkusné a použitelné. 

Složení: údajně by měl být tento krém bez silikonů, ale parabenům se nevyhnete... Plusové body přidávám za obsah olivového extratu, oleje a vosku a také kakaové máslo :). 


Krém má velmi praktické dávkování, tubička nepustí najednou tolik produktu a já pak nenadávám, že mám krém všude na prstech :D. Má klasickou bílou barvu, je bez vůně, což já oceňuji, protože okolo očí raději používám věci bez parfemace. Konzistence je tak akorát, rozmazává se jako po másle a vstřebaný je během chvilinky. 


Používám ho 2x denně na celá víčka i pod oči (hlavně u kořene nosu, protože pleť pod brýlemi bývá často vysušená). Koupila jsem si ho hlavně za účelem hydratace, kterou splňuje na výbornou. Jestli si vzpomínáte na oční krém od Biodermy, který vůbec nic nedělal a moje oční okolí trpělo, tak tento šikula dokázal napravit škody. Nepálí a nemám po něm zarudlou pleť pod očima. Co dodat, Ziaja mě velmi mile překvapila a to i přes to, že mi ze začátku nebyla tato značka vůbec sympatická :D.


A na závěr je potřeba říct - je určený na pleť v každém věku, takže pokud si myslíte, že oční krémy jsou jen pro starší, omyl ! :) I mladá pleť potřebuje být hydratovaná a je to dobrá prevence proti vráskám :)

4 komentáře:

  1. No za 50 Kč bych to taky brala :D oční krém jsem měla jenom ve vzorečku od značky Swisso Logical a nevím no, zatím s pokožkou v okolí očí problém nemám, ale kdyby jo tak hledám Ziaja krémy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako s vráskami taky nemám žádný problém, ale hydratace je opravdu potřeba ;) a zapomněla jsem dodat, že je určený na pleť v každém věku ;)

      Vymazat