3. ledna 2015

Vyprázdněné produkty - Listopad a prosinec 2014

Ahojte moji milí ! :)
Nejdřív bych Vám chtěla dodatečně popřát hodně zdraví a úspěchů do Nového roku a doufám, že jste vykročili tou správnou nohou ;). Už dlouho jsem neudělala článek z rubriky Spotřebováno a protože mám resty z minulého roku a chci začít Nový rok s čistým stolem, tak jdeme na to !


Freeman čokoládová maska s jahodou byl jeden z vánočních dárků od kamarádky. Je super zkoušet takovéto pytlíčky, které vystačí na 3-4 použití, aspoň uvidíte, co Vám maska na obličeji dělá. Tato je určena na hydrataci obličeje a vůbec mi to na moji mastnější pleť nevadilo, protože teď v zimě mám suchá místečka. Velmi mile mě překvapila, protože jsem po jejím použití měla heboučkou pleť a neměla jsem pocit umaštěnosti. Navíc krásně voní, musela jsem krotit své chuťové buňky, abych si ji náhodou z obličeje nelízla :o).
Fleur de Santé Fleurosome čistící pleťová pěna se ke mně dostala z nějakého časopisu, kde byla jako dárek. Byla to plná velikost 125 ml a nikde jsem o ni neviděla zmínku. Pěkně pleť dočistila a neměla jsem pocit napnuté pleti, jako to bývá zvykem u různých gelů. Myslím, že je vhodná i pro citlivou pleť, protože jsem ji neměla načervenalou. Neměla jsem dojem, že bych měla více pupínku, ale ani jich nijak neubylo.
Bioderma Sébium Hydra (RECENZE) jsem náhodou uviděla v lékárně 2 za cenu 1 (299,-). Pro více info si můžete přečíst recenzi.
Dermacol dvoufázový odličovač očí (RECENZE) byl rozhodně objev a dávám mu palec nahoru. Pokud stále hledáte ten dokonalý odličovat, tak vyzkoušejte tento, litovat nebudete.
Saloos hydrofilní odličovací olej Argan Revital (RECENZE) už doporučuji snad každému, koho potkám. Raději kupujte na internetu nebo v zapadlých drogeriích, v dm za něj chtějí velký peníz.
Differine krém 0,1% jsem měla na předpis od kožní a nyní už ho tolik nepoužívám, protože hodně vysušuje pleť a to já teď rozhodně nepotřebuji. Dříve mi dosti pomohl od akné a jsem ráda, že jsem ho mohla vyzkoušet.


Excipial U Hydrolitio a Lipolotio už se objevují snad v každém vyprázdněno nebo nákupech. Rozdíl mezi nimi je ten, že Hydrolotio je méně mastný a lépe voní a je o 50,- levnější, ale já si raději koupím ten Lipolotio, protože to je pro atopiky to pravé ořechové.
Lactacyd Femina mýdlo pro intimní hygienu by podle mě měla používat každá slečna a žena, protože je to přeci jen lepší než obyč sprcháč. V akci se dá pořídit za 99,-, je ho 400 ml a toto balení mi vydrží nejméně 4 měsíce.
Bioderma Sensibio oční krém (RECENZE) byl tak trochu propadák a můj první přešlap od této značky. Znovu si ho určitě nekoupím, za 300,- 15 ml krému, který na mě nefunguje, fakt ne díky.
Dermacol oční linky ve fixu (RECENZE) jsou prostě černočerné linky, které jsou opravdu poklad za 99,- a zaměřím se i na další produkty z řady Black sensation.
Maybelline Afinitone korektor mi vydržel rok a až teď jsem si uvědomila, že jsem mu nevěnovala žádný článek. Na zakrytí Vám stačí minimální množství produktu a má světloučkou barvu. Zatím si ho nemám v plánu znovu kupovat, i když byl velmi fajn, protože chci vyzkoušet i jiné adepty. Třeba budou lepší...
L'oréal Revitalift Magic blur cream byla taková kašička plná silikonů, kterou lze použít pod makeup či na makeup. Já jsem raději zkoušela tu první variantu a opravdu tato silikonová hmota dokáže vyzmizíkovat póry a zmatnit pleť, ale ten pocit, když ho máte na obličeji není dvakrát příjemný a takto přehnaně silikonové věci nemám moc v lásce.
Gestil Wonder maska na vlasy (RECENZE) se stala na blozích legendou a zázrak na poškozené a suché vlasy. Dokázala zkrotit mé neposedné vlasy, ale tu vůni už jsem nemohla přenést přes práh a poslala jsem ji dál. Takový chemický zápach jsem v životě necítila ani v hodinách chemie.

12 komentářů:

  1. Korektor Affinitone mi taky vždycky vydrží tak rok, myslím ale, že od Maybelline by mohl být lepší ještě Fit Me (hodně si ho chválí i zahraniční youtuberky i nad Nars korektorem!). Vzoreček od L'oréalu jsem měla taky a souhlasím, je to fakt hodně silikonové a nepříjemné... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fit me mám taky a je fakt super na leto, protoze mam odstín 10 a ten je hodně do žluta :) mnohem lepší báze dělá Rimmel, ty nejsou tak silikonove ;)

      Vymazat
  2. Ten Affinitone se mi zdá docela tmavý. :( Ale jinak špatný není.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem trochu tmavší, takže mi nepřijde nijak tmavý, ale doporučuji Ti nový korektor od Astoru, koupila jsem si odstín 001 a je až příliš světlý :D

      Vymazat
  3. Ta čisticí pěna od Fleur de Santé byla výborná, také jsem ji měla, dokonce dvě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda, že už se nikde nedá sehnat, klidně bych si ji znovu koupila ;)

      Vymazat
  4. Lactacyd a excipial, to je snad stalice. Bez toho kremu bych se v zime neobesla.

    OdpovědětVymazat
  5. Masky od Freeman mám hrozně ráda. Teď zrovna používám Golden Grain a ta taky voní nádherně. Lactacyd je taková je taková klasika, co jsem sní už hrozně dlouho spokojená:)
    Akorát s korektorem Afinitone jsem moc spokojená nebyla. Z nějakého prapodivného důvodu mi z něho tekla akorát obarvená voda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tu jsem se v Tetě dívala, asi ji vyzkouším ;)
      To je zvláštní, asi si měla vadný kus :(

      Vymazat