7. ledna 2015

Kosmetické nákupy ♥ Prosinec 2014

Pěkný den přeji ! :)
Jelikož jsem nedělala článek na téma, co jsem dostala na Vánoce a povím Vám proč... Zaprvé jsem žádnou kosmetiku od nikoho nedostala, pouze parfém, na který možná udělám článek. A přijde mi celkem takové nezáživné Vám tady ukazovat ponožky, podložku na jógu, povlečení atd... Možná tomu přijdu na chuť příští rok :).


Začněme tedy trochu nudně s pečující kosmetikou (je to jen můj názor, dekorativka mě prostě baví víc). Potřebovala jsem nutně nový šampón, nejlépe z lékárny, protože od té doby, co jsem měla s pokožkou na hlavě problémy a začala jsem používat lékárenské šampony. Tentokrát mi padl do oka olivový šampon od Dolivy, který mě především uchvátil poměrem množství/cena, 500ml za 179,- je na lékárnu dost dobrý. Zatím jsem ho použila párkrát, budete si muset chvíli počkat, až si utvořím názor.
Satin Care pěny na holení od Gillete se mi osvědčily jako nejlepší pomocníci při holení, protože po nich není vysušená pokožka a jde to s nimi jako po másle. Nechápu, jak jsem dříve mohla používat sprcháč :o).
Excipial U Lipolotio už ukazuji nejmíň po 10 a rozhodla jsem se, že už se o něm nebudu zmiňovat a nedávat ho na fotky. Až objevím zase něco nového, tak se o tom samozřejmě zmíním :).


Wohoou, vrhám se na tu zajímavější část. Essence Like a million miles away je taková toaletní voda s velmi originálním názvem. Tato byla jako dárek v časopisu a běžně se nedá už koupit, protože jejich vůně jsou limitované a stále se objevují nové vůně s ještě lepšími názvy. Příště o ní bude článek, i když už není  prodeji, tak jsou stále nové a myslím, že se nebudou nijak lišit vlastnostmi :) V dm je teď aktuálně limitka Good girl gone bad ve stojanu Essence, nejvíce mě zaujala tvářenka, protože taková barva mi chyběla. Odstín 01 Good girls wear peach. Dále tady máme 2 věci od Rimmel a tím je tužka na oči v odstínu 213 In the nude a to je přesně ten odstín, který jsem hledala na dolní waterline, protože bílá vypadá trochu nepřirozeně. Cena okolo 119,-.  Rimmel vydal už před Vánoci kolekci Glitter bomb, měli je v Tetě v akci za 50,- a nejvíce se mi zalíbil odstín 021 Bedazzle, protože mám k němu krásně růžový lak také od Rimmel. V dm se teď objevily 2 novinky a to od značky Ebelin - houbička na makeup (napodobenina Beauty blenderu) a čistič na štětce. Jsem moc ráda, že dm zařadilo takové pomocníky do sortimentu, protože čistič na štětce jsem v drogérii ještě neviděla. Houbička stojí 129,- a čistič štětců 90,- a určitě čekejte na článek ;).



Po Vánocích jsem se konečně dostala do Rossmanu a omrkla jsem věci, které v dm či Tetě nejsou. Řasenka Colossal waterproof je skoro ve všech drogériích, ale cena 139,- mi přišla jako super akce, navíc skoro všechny řasenky od Maybelline jsou v Rossmanu zatavené. Uvidíme, zda bude tak dobrá jako její normální kolegyně s fialovým nápisem. Do Essence stojanu se znovu vrátil štěteček na linky, který patří mezi vychvalované. Za 45,- i kdyby byl špatný, tak těch penízků litovat nebudu. Značka Rival de Loop je poměrně nová a nejdete jí jen v některých prodejnách Rossmann. Chtěla jsem hlavně podívat na zapečený bronzer a rozjasňovač, ale bronzer byl do oranžova a rozjasňovač mě moc nenalákal. Padla mi do oka jumbo tužka na oči v odstínu 14 nugat brown a stála jen 55,-. Tato značka podle mě přiláká hodně lidí, hlavně těch mladších. Nakonec tu mám nejlepší kup z celého haulu, a tím jsou stíny Colorama, každý za 15,-. Tato řada od Maybelline byla celá změněná a novinkou jsou stíny, akorát v nových obalech a také jumbo tužky na rty, které tam mají snad v 10 odstínech, vybrala jsem si 140 Minimalist a 210 Keep it classy. 

5 komentářů:

  1. Páni to jsou nákupy! :) Od Rival de Loop si určitě něco pořídím, až půjdu příště do Rossmannu - ta jumbo tužka vypadá dobře (počkám si na recenzi ;)). A ten čistič štětců mě teda taky zajímá, ale já si zatím vystačím s obyčejným šamponem (kdybych měla drahé štětce, spíše bych si koupila ten čistič než teď).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však bude na vše časem recenze, já s tím čističem dokonce čistím i tu houbičku ;)

      Vymazat
  2. Na ten čistič jsem mega zvědavá, jestli bude super, tak ho asi budu potřebovat mít doma :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžeš se těšit na recenzi,možná i příští týden ;)

      Vymazat