30. ledna 2015

Jak skladuji štětce ?

Pěkný den přeji ! :) 
Někde v minulých článcích jste si mohly počíst o této sadě štětců a nechtěla jsem je nechat v tom pouzdře, protože když se líčím (například ráno), tak chci mít štětce pěkně po ruce a ne je mít někde zašité v pouzdře, Proto jsem si vybrala krásný stojan na štětce ze stránky postovnezdarma.cz za 295,-. 




Stojánek můžete využít nejen na štětce, ale i na různé řasenky, lesky na rty či tužky na oči. Fantazie se meze nekladou. Pokud nejste velký nadšenec do kosmetiky, můžete ho klidně použít jako normální stojan na psací potřeby.




Nejvíce mě na stojánku uchvátil design - působí honosně, obsahuje roztomilé prvky (motýlek a mašlička) a rohy jsou zdobené jako starodávný nábytek. Nezapomněla bych zmínit pěkný detail v podobě ,,nožiček'', na kterých je postaven. 


Stojan je vyroben z plastu, je lehký, ale zároveň působí bytelně. Je na výběr ze 2 barev- průhledná a černá. Průhlednou variantu jsem zvolila z toho důvodu, že se mi více hodí do interiéru. Docela mě překvapily rozměry - 6,8x6,8x10,2 cm. Očekávala jsem, že bude 2x větší, protože jsem si nevšimla rozměrů :D. Ale i přes to má stojan ideální velikost a minimálně 10 štětců (5 na obličej a 5 na oči) se do něho vleze. Za mě můžu tento stojánek vřele doporučit. 

* Děkuji PR zastoupení postovnezdarma.cz za poskytnutí produktu k recenzi. 

6 komentářů:

  1. Jako první mě napadlo - sklo? to musí být strašně těžké :D vypadá to ale hezky :) Já skladuju štětce v klasických skleničkách od svíček, jelikož jich mám doma dost :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že by to nepřežilo cestu, kdyby to bylo ze skla :D taky mám některé štětce ve skleničce od svíčky, levný a užitečný nápad ;) navíc si ji můžeš dozdobit ;)

      Vymazat
  2. Já si štětce začala ukládat do šuplíku ve stole, aby se mi na ně zbytečně neprášilo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky ten stojánek mám postavený na poličce, ale snažím se štětce prát ;) ale ten nápad s šuplíčkem je dobrý, ale momentálně nemám volný šuplíček :D

      Vymazat
  3. Pěkné :) Já jsem si na štětce koupila také něco podobného, takovou oblou vyšší mísu :)
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To musí vypadat moc pěkně, mám ráda podobné věci ve vintage stylu ;)

      Vymazat