23. ledna 2015

Essence stíny ☼ VÝPRODEJ ☼

Ahojte všichni :)
Konečně skončilo to hrozné zkouškové období a příští týden bude snad trochu volnější, ale stejně budu muset znova máknout, ať nezačínám úplně špatně ;). V dnešním příspěvku bych Vám chtěla říct takové moje ,,first impressions'' na tyto stíny od Essence, které už od února v prodeji NEBUDOU a nebudou i další výrobky. Tedy jsem chtěla říct, že tyto konkrétní a dalších pár odstínů nebude a nahradí je nové barvičky. Největší úlovek byla paletka All about candies zlevněná ze 110,- na 35,- ! No řekněte, to bych musela být blázen, abych ji tam nechala, i kdybych to měla mít jen na doma. Jinak všechny končící výrobky stojí 35,- a výprodeje probíhají v dm, Rossmannovi a v některých Tetách.


Paletka je spíš pro mě taková sranda na hraní, protože má pastelové barvy. Toto je konkrétně odstín 02 candies a ty barvy by nebyly vůbec špatné na jaro. Jenže... když je dáte všechny na víčko, tak všechny vypadají bíle. Možná tak v 5-10 vrstvách půjde poznat, že máte jednu konkrétní barvu. Výdrž není nic moc, s bází po 6 hodinách vypadají vybledleji a jsou trochu slité. Ale víte, na co nebudou špatné ? Když máte tmavší líčení a potřebuje ho něčím rozzářit, tak nanesete stín do vnitřního koutku oka a celé líčení bude působit víc prozářeně. Musím ale vychválit jejich máslovitou konzistenci a minimální prášivost. Také se mi líbí, že jsou lesklé a neobsahují velké nevzhledné třpytky. Za 35,- si nemůžu stěžovat, ale za 110,- bych si paletku nekoupila, protože např. paletka od Makeup Revolution se 12 stíny stojí 189,- a četla jsem na ni velmi pozitivní recenze.




bez báze-1 vrstva

s bílou bází W7- 1 vrstva

Od 3D stínů jsem očekávala úplnou katastrofu a taky tomu tak je. Odstín je ale moc pěkný, konkrétně mám 01 irresistible fox-trott, což je poměrně přirozená meruňkovo- růžová a bronzovo-měděná barva. Pigmentace stojí za starou belu, protože jsou tak silně slisované, že stíny nelze nabrat štětcem, ale pouze prsty a to se musím hodně snažit, abych měla nějakou barvu. Dole na ruce ale nevypadá ta pigmentace nejhůř :D. Nejvíce mi na nich vadí obrovské třpytky, které si během aplikace rozprostřete všude kolem místo na víčko a stejně během dne opadávají. Nevydrží s bází ani těch 6 hodin. Zkoušela jsem stíny nanést i na mokro a aspoň pigmentace byla mnohokrát lepší. Za plných 60,-70,- Vám stíny opravdu nedoporučuji, i ta paletka je mnohem lepší.




Obaly jsou u obou stínů obyčejné plastové, nápisy se podle mě hned ošoupou. U 3D stínů se mi líbí vlněný reliéf.


5 komentářů:

  1. Wow, to je teda úlovek :D Hned v pondělí letím do drogerie.
    Jinak jsem taky ráda, že tento týden bude mít spíš volnější, všechny testy už jsou za mnou :)
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No myslím si, že už tam toho moc nebude, ale třeba budeš mít štěstí, minulý rok jsem se o tom dozvěděla pozdě a už nic neměli :D už se těším na ten příští týden, konečně relax :D

      Vymazat
  2. Ty 3D stíny vypadají moc hezky - koukala jsem na ně dneska v drogerii zrovna :D Taky asi udělám článek o mých nákupech teď za ty výprodeje, jelikož všechno rychle mizí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho udělej, protože příští týden uteče tak rychle a pak už budou novinky ;) konečně :D

      Vymazat
  3. Krásné stíny. Já mám doma také různé stíny, makeup, pudr atd. I když mám hodně kosmetických přípravků, stejně si každou chvíli koupím něco nového. Obzvlášť od chvíle, co jsem objevila slevové kupóny , tak nakupuji často, protože díky nim ušetřím, tak můžu nakupovat častěji.

    OdpovědětVymazat