9. ledna 2015

Essence Like a Million Miles Away

Krásný den všem ! :)
Taky se teď na vás vrhá ve škole doslova teror s písemkami ? Upřímně, už mám pomalu a jistě z toho záchvaty paniky, abych si nic nezhoršila... Určitě tyto stavy všichni dobře znáte nebo jste znali ze svých studijních let. A proto všem studentům držím všechny palečky, ať se jim vše vydaří :). Minule v nákupech jsem Vám slíbila mini recenzi na tuto toaletní vodu od Essence. Tato varianta se už bohužel neprodává, ale jsou nové varianty v limitovaných edicích, např. akuální limitka v dm Good girl gone bad, kde mají 2 varianty vůní. Voňavka vyjde na cca 80,- za 10 ml, což když si spočítáte, že za 100 ml dáte 800,-, což není zrovna málo na ten výkon.


Balení, musím říct, že se povedlo a zapůsobilo na mě dobrým dojmem. Líbí se mi vtipné názvy každé vůně a většinou souvisí s ročním obdobím, ve kterém se prodává. Tato vůně byla vydána v létě 2014 a je na ni obálka, nápis hope to see you soon, kousek bazénu a to mi k létu prostě sedí :) Uvnitř krabičky je maličký flakónek, který by se dal nosit o v kapse od kalhot :o).


Složení: 

Teď se dostanu k vůni. Neměla jsem k dispozici tester, když to byl dárek k časopisu :D. Voní to až moc sladce, na první dojem se mi tak vůně líbila, ale později mi tam začala vadit překořeněnost. Upřímně, ani nevím, po čem to má vonět, protože na krabičce není nic k vůni napsané. Ani vám nedokážu popsat, po kterém ovoci či květině voní, prostě cítím jakoby sladký zápach, a v květinách se moc nevyznám.


Výdrž stojí absolutně za prd... V prvních momentech cítím strašné sladko a po 2 hodinách nic, ale to jsem upřímně čekala. Je to na podobný způsob jako tělové spreje, akorát ty stojí okolo 60,- a je ho většinou 100 ml. 

2 komentáře: