11. ledna 2015

Essence LE: Good Girl Gone Bad tvářenka

Krásný víkend přeji ! :)
Nově jsem se rozhodla, že články budu vydávat ve středu, pátek a možná neděli. Chci zkusit si udělat nějáký nový systém, tak uvidíme, jak to dopadne ;). Chtěla jsem Vám co nejdřív ukázat blíže tuto tvářenku od Essence a jejich limitky, která je zrovna v dm. Nic extra mě nezaujalo, ale tato tvářenka nevypadala zas tak špatně a navíc je opravdu používám každý den. Cena je okolo 75,- a je jí 5g.


Balení je taková klasika a není na něm nic zvláštního- kus průhledného plastu, nápisy se zatím neodírají a obě části drží při sobě, s otvíráním nemám sebemenší problém. Milý detail jsou vyražené hvězdičky a srdíčka přímo v tvářence, na někoho moc dětinské, ale mi se to prostě líbí. 


Byl tam pouze 1 odstín 01 Good girls wear peach a podle toho názvu jsem očekávala, že bude víc do broskvova až meruňkova, ale převládá světle růžová barva s kapičkou broskvové a plno malých třpytek, které na obličeji téměř nejsou vidět. 


Pigmentace je průměrná, ale pokud jste začátečník, tak je to lepší než tvářenka, která má extrémní pigmentaci a i po oklepání štětce máte co dělat s jejím ztrácením. Při jedné vrstvě barva dodá takový ten zdravý nádech.


Výdrž není ohromující, po 6 hodinách už na tváři nic nevidím, ale u takto světlého odstínu, který na tváři nejde skoro vůbec vidět, se výdrž trochu hůře testuje.

Tvářenku můžu doporučit těm, který s líčením či nanášením tvářenky teprve začínají a nechce se jim do toho moc investovat.

A když už jsme u Essence, tak budou v únoru měnit sortiment a také v únoru přijde i k nám do Česka limitka I ♥ nude, která už na těch fotkách vypadá úžasně a konečně se mi strefili do mého vkusu :) Lákají mě poslední 3 rtěnky, skoro všechny stíny, řasenka, ten poslední lak na nehty.... No ehm prostě skoro všechno :D

  

9 komentářů:

  1. Také jsem nad touto tvářenkou slintala, ale nakonec jsem si jí nekoupila. No, ještě to uvážím. A ta nová limitka vypadá skvěle, moc se na ní těším! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzala jsem si ji jen tak ze zvědavosti, ale mám i lepší kousky, takže ji tak často nepoužívám :( jen doufám. že ta limitka bude v dm, rossmann u nás není :(

      Vymazat
  2. Má krásný odstín! :) Viděla jsem tuhle limitku v sekci pro nové výrobky, které by měly být stálé, tak snad to nebude jenom limitka :) Taky se na ni už ale těším, hlavně na lesky na rty (rtěnky teď moc nenosím, ale vypadají taky krásně) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to by bylo úžasné hlavně kvůli té řasenky ;) no já jsem ty výrobky viděla i jako limitku a zároveň jako nový výrobek i s cenami ;)

      Vymazat
  3. Moc pěkný odstín :-). Takový bude na obličeji vypadat nádherně :-).
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovědětVymazat
  4. môže byť dobrá :) možno sa po nej pozriem

    OdpovědětVymazat
  5. Pokud máte rády přirozenější odstíny, tak se celkem vyplatí ji koupit ;)

    OdpovědětVymazat