14. ledna 2015

Ebelin čistič štětců a houbička na makeup

Ahoj, zdravím Vás všechny ! ;)
Dnes bych Vám ráda něco řekla o těchto dvou neobvyklých produktech, které se objevily v sortimentu dm drogerie již před Vánoci. Houbičku už jsem zahlídla u Essence stojanu a vypadala dost podobně. Čistič na štětce jsem v drogérii zatím neviděla, pouze u dražších značek. 


Čistič na štětce jsem doposud neměla možnost vyzkoušet a jsem ráda, že ho dm drogerie zařadila do svého sortimentu a myslím si, že tím udělala dobrý marketingový tah. Prodává se v krabičce a jsou na ní zřetelné malůvky štětců, které jsou taktéž i na lahvičce, takže když ráno spěchám, tak jdu na jistotu a nemusím nic hledat mezi dalšími lahvičkami. Náplň má 100 ml a cena je 90,-, což mi přijde docela slušné, čistič jsem kupovala po Vánocích a od té doby ho používám každý den a ubylo  v něm minimum. Z rozprašovače jsem nadšená, protože nemusíte nikde nic nalévat ani přelévat do lepší lahvičky ;). Lahvička je z pevného plastu a má krásnou trendy lila barvu.

A teď to hlavní: Funguje nebo je to zbytečné vyhazování peněz ? Přikláním se k první variantě a jak můžete vidět na obrázcích dole, štětec jsem vymáchala v černém stínu a následně ho postříkala čističem a voilá, čistič je čisťounký a vypadá, jako kdybych ho právě vyprala. Mám štětce ze syntetických štětin a nepřipadá mi, že je vysušený, takže netuším, co bude dělat se štětci s pravými štětinami. Ale doporučovala bych aspoň 1x za 2 týdny štětce pořádně vyprat klasicky šamponem, úplně bych to nebrala jako náhradu místo mytí. Ale i tak Vám ho doporučuji všemi deseti, protože Vám očistí štětec i od tmavšího stínu či makeupu a pokud ten stejný štětec potřebuje na jiný produkt a nemáte čas vyprat štětec v šamponu a čekat, až Vám uschne. S tímto zázrakem je suchý max. do 10 minut, protože obsahuje značné množství alkoholu, který jde na začátku docela cítit, ale pak se vypaří a štětec krásně svěže voní. 


Také čistič používám na čištění té houbičky, ale na ni spíš funguje jako dezinfekce než čistič. A dokonce jsem slyšela, že pravý beautyblender se má před každým použitím navlhčit, aby do sebe nevsákl tolik produktu. Na stejný princip funguje i toto vajíčko a pře každým použitím ho postříkám tím čističem a tím se trochu navlhčí a zároveň vydezinfikuje. Velikost je podobná normálnímu vajíčku. Houbička je nejspíš vyrobena z latexu a je docela měkká, ale vrací se do svého původního tvaru. Zkoušela jsem jí pouze s korektorama a musím říct, že jsem byla velmi mile překvapena, jak svěže a přirozeně korektor na pleti vypadá a troufám si říct, že se mi aplikace s houbičkou zamlouvá mnohem více než s prsty nebo štětcem. Nevýhodu vídím akorát v tom, že i po umytí šamponem už nikdy nebude tak čistá jako byla předtím a trochu korektoru mi na ni zůstalo. Cena je 119,-. S houbičkou jsem taky velmi spokojená a můžu Vám ji doporučit, pokud chcete vyzkoušet něco jiného ;). 



6 komentářů:

  1. Aaaaa! Ten čistič asi budu potřebovat :D a houbićka taky vypadá moc dobře!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak šup do dm aspoň pro ten čistič, prostě must-have :P

      Vymazat
  2. Obě věci vypadají dost dobře! Čistič by se fakt hodil, jelikož štětce myju nerada a tohle by bylo fajn udělat parkrát za týden :) Houbičku chci vyzkoušet už dlouho, jen ta částka mě moc nebere (a právě i to, že nejde úplně vyčistit potom) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to taky docela štve a jsem zvědavá, jak dlouho mi houbicka vydrží :)

      Vymazat
  3. Zrovna sháním čistič na štětce, takže moc díky za tento článek! :-)

    OdpovědětVymazat