13. prosince 2014

Typy na probuzené oči

Krásný víkend přeji,
Tak už jen týden do školy a pak konečně volno, už ho fakt nutně potřebuji :D. A jak jste na tom s pečením? My jsme s mamkou zatím nezačaly, ale dneska už se na to vrhnem. Máme v plánu péct 3 druhy (linecké, rohlíčky, pracky)... Vážně obdivuji ty, kteří pečou 20 druhů. Stejně to u nás nikdo moc nejí, já mám ráda pouze vanilkové rohlíčky a ořechové kolečka od babičky :). Už dost vykecávání a jdeme na to ! Na dnešek tu mám pro Vás takových pár rad, jak bojovat s ospalýma očima. Určitě to znáte, kruhy až někam, začervenání a mnoho dalších neduhů. Je čas s nimi zatočit ! :)

Nejznámější trik je rozjasňující korektor. Pozor, doporučuji dávat o 1, max.2 odstíny světlejší než je Vaše pleť, pak totiž můžete vypadat jako panda. Tato metoda Vám pouze projasní oční okolí, na zakrytí doporučuji něco hutnějšího, ale záleží dle potřeby. Já moc netrpím na hluboké, namodralé kruhy pod očima, takže mi kolikrát postačí lehce projasnit ;).

O tomto korektoru bude ještě řeč ;) 

Dále můžete vzít hodně světlý stín a nanést ho do vnitřních koutků oka a pod obočí. Já preferuji rozjasnění vnitřních koutků a nejraději na to používám oční stín od Maybelline Colorama, který už bohužel není v prodeji. Tomuto říkám záře v prášku, protože se nádherně leskne a má jemný třpyt. Samozřejmě můžete stín nanést na celé pohyblivé víčko, tím se oči ještě více otevřou.



A jako poslední tady mám tužku na oči v nude barvě, která je od Rimmelu a je to novinka a jsem moc ráda, že se k nám tento odstín 213 In the Nude dostal. Vypadá totiž přirozeněji než klasická bílá, ta se více hodí na Halloweenské tutoriály. Tuto metodu nemám moc otestovanou, protože mám tužku teprve pár dní a určitě bude samostatná recenze ;). Ale udělala na mě dost přesvědčivý první dojem :). Lze ji použít pouze na waterline, kde vypadá nádherně a plní svoji funkci. Na kůži se mi už tak nelíbí, protože je mírně do oranžova, ale na waterline je krásně světloučká a hlavně nude, takže ji nelze poznat hned na první dojem, tak jako bílou.


Tady je ukázka všech produktů přímo na očích, před a po :).




4 komentáře:

  1. Mě se na mě strašně nelíbí rozjasněné vnitřní koutky. Tužku na waterline také nepoužívám, ale korektor každý den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mi se na mě nejvíce líbí právě ty vnitřní koutky, ale všechny 3 varianty většinou nenosím dohromady :D

      Vymazat
  2. rozjasňovač používám moc ráda, moc se mi líbí rozjasněné vnitřní koutky a také na ně používám oční stín :)
    ten korektor určitě zkusím :) super recenze i pěkný blog, dávám odběr :**

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc :)) ještě bych se chtěla naučit rozjasňovat lícní kosti .D

      Vymazat