27. prosince 2014

Sada kosmetických štětců ve stříbrném pouzdře

Pěkný den přeji ! :)
Dneska Vám chci představit blíže tuto sadu štětců, kterou jsem si vybrala na stránce postovnezdarma.cz. Cena je přijatelných 275,-, což je za 6 štětců fakt dobré.  Doba doručení je cca 15-25 dnů. Štětce přišly klasicky zabalené ve tlusté černé folii a pak byl celý stříbrný obal zabalen do průhledné folie a každý štětec byl zvlášť zabalen. Takže co se týká doručení, žádný problém nenastal. 



Pouzdro na štětce je vyrobené z jemné umělé kůže a leskne se. Velmi mile mě překvapilo, že nijak nezapáchalo, jak to bývá zvykem u umělých materiálů. Lze ho omotat šňůrkou, aby se nerozevíral. Uvnitř se nachází kapsička na zip, kde si můžete uschovat drobnosti. Přes štětce si můžete dát takovou pokrývku, aby Vám nikde nevypadly a nezašpinily se, i když je pouzdro srolované. Každý štětec má svoji úschovnou přihrádku. Za mě je toto pouzdro velmi praktické, hlavně při cestování, protože má malé rozměry (zavřené má 17x7 cm) a mám je všechny pohromadě. 



Teď se blíže podíváme na štětce, které se uvnitř nachází, Je jich celkem 6, z toho 2 jsou na obličej a 4 na oči. Rukojeť je vyrobena ze dřeva, spoj je z hliníku a 4 štětce mají štětiny z vlny a 2 (ty s tou bílou špičkou) z nylonu. Štětce mají kratší rukojeť než normální klasické štětce. 


Powder brush je určený na nanášení pudrových věcí, např. pudr, tvářenka, minerální makeup, bronzer... Obávám se, že ho budu muset označit za nejhorší štětec této sady. Na obličeji mě píchá, je takový opelichaný a pár štětinek už  z něho vypadlo. Samozřejmě, někomu může připadat jemný.

Foundation brush lze použít na krémové produkty, např. tekutý makeup či korektor. Využívám ho především na korektor, protože si míchám 2 odstíny a nechci mít upatlané celé ruce. Co bych na něm vyzdvihla je jemnost štětinek, úplně na jiné úrovni než Powder brush. A také, jestli jste si všimly, má takový tvar do špičky, takže je úplně super na zapracování korektoru pod očima, protože pod ně pěkně zapadá. 



 Angle eye shadow brush používám především na rozblendění přechodů stínu , aby stín vytvářel krásně  mlhavý efekt. Štětiny jsou z vlny tak jako Powder brush, ale je o poznání jemnější a nepíchá. Má zkosený tvar, takže lze s ním rozmazávat přesně a přizpůsobí se záhybu oka. 

Smokey eye brush je určený na precizní vykreslení oka, abyste dosáhli krásných kouřových očí. Černé kouřovky nenosím, ale nanáším s ním matný hnědý stín do záhybu oka a na spodní linku oka. Sice je jemný a nepíchá, ale přijde mi takový opelichaný a pár chlupů už z něho vypadlo. 



Brow brush - lze ho použít na vykreslení obočí nebo na gelové linky. Musím podotknout, že na nanášení linek je super, protože štětiny mají tenký průměr a jsou zkosené. 

Lip brush je určený na nanášení produktů na rty, ale já ho využívám na rozjasnění koutku oka či oblasti pod obočí. Ale mohli ho nahradit klasickým štětcem na oční stíny střižený do c, protože který normální člověk má ráno čas na precizní vykreslování rtěnky :o). 


Tak, to je pro dnešek ode mě vše. Napište, jak se Vám sada líbí a co byste popřípadě změnily :) .Štětce už jsem vyprala v jemném dětském šamponu a chlupy vypadly pouze ze Smokey eye brush, jinak jsem neměla s žádným štětcem problém.

Děkuji PR zastoupení poštovnézdarma.cz za poskytnutí sady k recenzi.

10 komentářů:

  1. Zrovna dneska jsem dopsala recenzi na tyhle štětce (zítra bude na blogu) a zjistila jsem, že cena už je 325 Kč :(? Jinak mě se nejméně líbil ten smokey, jelikož se mi zdá hodně tvrdý.. Štětec na pudr mě taky jakoby štípe do obličeje a zrovna dneska, když jsem se malovala, mi štětinka zůstala "v oku" (myslela jsem si, že to je vlas), takže na obličej jo, ale pod oči už raději ne :D

    OdpovědětVymazat
  2. Au, to muselo bolet :( a jsem rada, ze nejsem sama s tím štětcem na pudr, je fakt pro mě nepříjemný :( uz se tesim na tvoji verzi recenze ;)

    OdpovědětVymazat
  3. na pohlad vyzeraju fakt super!

    Zelam krasne sviatky a pozyvam na vianocnu giveaway, tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/12/stastne-vesele-vianoce.html

    OdpovědětVymazat
  4. Tobě taky přeji krásné Vánoce a taky se mi na prvni dojem zalíbily ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadaí dobře, já používám pouze štětec na pudr, takže bych takovouhle várku štětců jen těžko užila :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ja uz používám štětce snad na všechno kromě produktů na rty, ale prsty jsou zkratka nejrychlejší ;)

      Vymazat
  6. Hello I'am Chris From France!!
    this is not a "spam"
    You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
    "Directory Blogspot" is 15 million visitors! .193 Country. 18000 Websites
    Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
    Blog Url
    Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
    On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
    Imperative to follow our blog to validate your registration.Thank you for your understanding
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    Happy Blogging
    ****************
    Bonne Année ! Happy New Year! Feliz Año Nuevo! Buon Anno! Feliz Ano Novo! Glückliches Neues Jahr!
    for you and your entire family.
    A small gift for you
    **********************
    http://nsm08.casimages.com/img/2014/12/25//14122507483612502812823262.gif
    ******************

    OdpovědětVymazat
  7. Hello!
    Congratulations!
    Welcome your blog is to accept, in the "International Directory Blogspot"
    Czech Republic No. 133 Division
    This blog is for you! And it is also up to you to give it changes by the know with your friends
    Have a great day
    Sincerely
    Chris

    On the right side (see green) whole Country list! By clicking on it you will have the blog list of this country! And so the ability to communicate and interact with them. Language problem? Use the Google translator!
    The activity is only friendly.

    I give you badges for your blog
    http addresses are those where you will find the badge image
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/07/12/12071211040212502810092867.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/09/06/12090603083012502810288938.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/09/21/12092110155912502810343002.gif
    http://nsm08.casimages.com/img/2014/09/02/14090209425712502812494399.jpg

    Investment badge on your blog entitles the status of "VIP"

    Our site does not ask for money! The activity is only friendly
    Please: Made know the "directory" with your friends Czech Republic and invite your friends
    "Unity makes strength"
    For other bloggers come and register
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    Imperative to follow our blog to validate your registration.Thank you for your understanding

    OdpovědětVymazat