19. prosince 2014

Astor jumbo tužka na oči

Ahojte všichni ! :)
Konečně nastal ten den. na který jsem se měsíce těšila a tím je začátek vánočních prázdnin ! :) Jupíí :)) Štědrý den budu trávit v poklidu domova, původně jsme měli být na horách, ale nakonec na vánoční pohodovou domácí atmosféru to zkratka nemá. Dnes tu mám pro vás recenzi na tuto jumbo tužku Perfect Stay od Astoru. Tato značka mě nikdy moc v drogériích nezajímá, protože se o ní moc nepsalo a když už jsem našla nějakou recenzi, tak byla vesměs negativní. Za posledního půl roku se tato značka rozšoupla a nasolila nám docela hodně novinek a tato tužka je jednou z nich. Nějakou dobu jsem ji obdivovala na Instagramu různých blogerek, až jsem ji prostě musela mít.


Jako vždy začněme nudně celkovým vzhledem... Barva obalu je v barvě tužky, takže když ji budete chtít ráno vylovit ze svého kosmetického šuplíčku, tak přesně víte, který máte odstín. Víčko je pevně a zatím neprasklo a ani na to nevypadá. Nápisy jsou ve zlaté barvě a zatím se neošoupávají. Jako jedinou výtku bych označila to, že tužku nelze šroubovat, ale musíte ji ostrouhat, na to si pořiďte nové ostré ořezávátko, jinak máte po tužce :o).


Tužku mě na první pohled uchvátila hlavně odstínem, protože takový odstín v drogeriích jen tak nenaleznete. Konkrétně je to odstín 120 Chic nude. Popsala bych ji jako nude s podtónem do růžova s kapkou hnědé. Jednoduše je to ,,ta barva'', která Vám udělá krásně sjednocené víčka a nevypadají tak mdle :). Myslím, že všechny odstíny jsou MATNÉ a vyjímka není ani tento.


Pigmentace je skvělá, stačí jen čárnout a můžete jít. Tužka je krásně měkká a snadno ji rozetřete na víčku.

Třešničkou na dortu už je samotná výdrž. 12 hodin dá jako nic, nedostavily se slité čárky v ohybu oka a fakt je i voděodoná, tak jak píšou. Tužka se nikde nerozmazává a drží a drží až do odlíčení.


Za 129,- Vám ji doporučuji aspoň omrknou, pokud se Vám tento odstín nezalíbil, můžete si vybrat z dalších 5.

4 komentáře:

  1. O tužkách jsem neslyšela, ale tahle vypadá hezky :) a jestli fakt takhle vydrží tak je určitě super! Raději ale používám krémové oční stíny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak krémovky mám taky velmi ráda, ale tohle je must-have a drží to lépe než ColorTatoo :D

      Vymazat
  2. Ďakujem za tip presne toto som hľadala! :D
    a budem veľmi rada ak sa zapojiš do giveaway o česku verziu wreck this journal :) GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat