30. října 2014

Rimmel gelové linky Kate ♥

Pěkný den přeji ! :)
Takhle jednou jsem si prohlížela časopis a v něm byla na jedné stránce zmíněná nová kolekce od Rimmelu s tváří Kate Moss. V této kolekci jsou barevné řasenky, jumbo tužky na oči a tyto zvláštní gelové linky. A v čem, že jsou tak zajímavé? Barvou přeci. Tmavě zelené linky jsem v drogerii ještě neviděla. Konkrétně se odstín jmenuje 005 Emerald. Kupovala jsem je v dm za 150,-.



Linky jsou zabaleny v krabičce, která je v barvě linek. Uvnitř je přibalený i štěteček, který je absolutně k ničemu, takže letěl rovnou do koše (kvůli roztřepenému štětečku). A docela mě nemile překvapil ten kalíšek, ve kterém je samotný produkt. Je celý z plastu a víčko je nepřesně zašroubovat (rozuměj když víčko zašroubuji, tak není vyrovnané přesně doprostřed). Třeba takový L'oréal si dal záležet víc, kalíšek je ze skla a se štětečkem se dá pracovat. Jediné, co mi na obale přijde pěkné je podpis Kate ♥.


Konzistence není tak úplně gelová, jak píšou na obale. Linky jsou více krémové (nenápadně připomínají ColorTatto od Maybelline). A pozor, linky nejsou matné, ale obsahují drobounké zlaté částečky. Tím, že jsou krémové, je potřeba si s jejich aplikací vyhrát, protože to hold není čistě černá. Také Rimmel slibuje, že linky mají být voděodolné a s tímto tvrzením musím souhlasit. Dala jsem je pod tekoucí vodu, drhla je i mýdlem a nic.




Přejděme k pozitivním vlastnostem. Za prvé barva - prostě je boží, na oko nejde moc poznat, že máte tmavě zelenou (pouze na přímém světle), ale nejsou tak tvrdé jako černá. Určitě bych chtěla pozvednout výdrž- po 12 hodinách malinko ztratily na intenzitě hlavně ve vnitřních koutcích a na koncích oka. Když po nich přejíždíte prstem, tak se nerozmazávají, ale drolí.


8 komentářů:

  1. Linky od Rimmel, ani gelové linky, jsem nikdy nezkoušela :) Zatím jsem si oblíbila od Elf tekuté linky, se kterýma se mi strašně dobře pracuje! Nebo L'Oréal linky ve fixe, tam mě ale trochu zklamala výdrž..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty od Elf bych mohla někdy prubnout :)

      Vymazat
    2. Podle mě jsou ty od Elf příšerné :D Pokud jsi kopyto jako já, tak ti to s nima nepůjde ani náhodou. Teď mám E style a ty jsou naprosto dokonalé, aplikace je jednoduchá, drží celý den, jsou matné a odlíčíš je úplně v pohodě narozdíl od Elfu :D

      Vymazat
    3. No už jsem chytla pevnější ruku :D teď mám nové od Dermacolu a připomínají mi aplikátor jako mají linky E style :)

      Vymazat
  2. Gelové linky, hmmmm, ty jsem ještě nikdy nezkoušela. Zkusím! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Doporučuji spíš pro pokročilejší :D

    OdpovědětVymazat
  4. tyhle si mooc ráda pořídím :) pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat