25. října 2014

Bioderma Sensibio oční gel-krém

Krásný den všem ! :)
Konečně jsem se dočkala, mám 5 dní po sobě volno :D. A navíc má být příští týden krásně, takže paráda. 
Značka Bioderma patří k mým nejoblíbenějším značkám z lékárny. Od letošního roku mají každý měsíc jeden produkt za 99,-, např. tento krém stojí normálně přes 300,-, ale díky akci ho můžete vyzkoušet za 99,-. A není to žádné zmenšené balení, má standartní velikost 15 ml.


Balení mě na první pohled příliš neoslovilo, obyčejnou bílou tubičku mají snad všechny krémy z drogerie (i z lékárny). Krém se dobře vymačkává a díky úzkému aplikátoru dostanu malé množství krému. 


Složení: 


Tyto vlastnosti píšou o tomto krému na obale, tak Vám k nim něco řeknku. :)

1) Zabraňuje stárnutí pokožky a tvorbě vrásek, vyhlazuje - mám 17 let, takže se mi zatím žádné vrásky netvoří :). Ale pokožka je na dotyk po jeho použití jemnější. 

2) Redukuje opuchy - mám docela dobré spaní, takže na opuchy po ránu netrpím.

3) Díky patentovanému komplexu Toléridine zvyšuje práh tolerance pokožky, která se tak stává odolnější, je lépe chráněná proti vnějším vlivům a méně reaktivní - s tímto bodem musím plně souhlasit, protože při odličování voděodolných řasenek a stínů, apod. to chce na oko vyvinout  trochu větší tlak, takže mám pak oční okolí maličko zarudlé a tento krém dokáže tu  rudnoucí pokožku zklidnit, protože je napůl gelový a gel má schopnost chladit (a to by mohlo pomoct na ty opuchy).

4) Intenzivně vyživuje a obnovuje kožní bariéru, čímž zabraňuje průniku škodlivých látek - tady krémík docela zaostává, protože trpím na sušší oční okolí a i po jeho použití mám na některých místech šupinky (hlavně pod obočím). A já od krému požaduji hlavně hydrataci, takže už kvůli tomuto mínusu bych si ho za 300,- nekoupila. 


5) Vhodný i pod makeup a při užívání kontaktních čoček - korektor mi na něm nedělá žádnou paseku, za mě spokojenost. Kontaktní čočky nenosím, ale nosím brýle a oči jsou také docela namáhané a citlivé, a tento krém zklidňovat umí. 

6) Hypoalergení - nedráždí mi pokožku a neobjevily se mi žádné pupínky, s tímto bodem souhlasím.



2 komentáře:

  1. Takže moc nehydratuje? To je škoda, zrovna sháním nějaký dobrý oční krém, protože mi můj dochází. Jinak moc hezký blog, stávám se pravidelným čtenářem, budu ráda, když mrkneš i ke mně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento Ti moc doporučit nemůžu :( Tvůj blog je moc pěkný a stávám se také tvým pravidelným čtenářem ;)

      Vymazat