19. června 2014

Pomocníci do letních veder

Zdravíčko :) ! Minulý týden byly u nás pořádně vysoké teploty a tyto dva produkty jsem používala každý den (používám je i teď v normálních teplotách :) ).


Balea tělový sprej - objevila jsem ho dm za 55,- a je součástí nové limitované edice na léto. Nikdy předtím jsem neměla jiný tělový sprej než Avon. Tento se mi zdá na stejné úrovni, možná o trochu horší. Vůně je fakt sladká ( ale já sladké můžu) a připomíná mi žlutý meloun. Vydrží vonět cca 2 hodiny, pak vůně zmizí. Na léto na osvěžení je to super věc (i když výdrž by mohla být lepší).

 
Balea sprej na nohy a do bot - mají ho skoro každý rok, ale mám ho až teď. Koupila jsem ho v dm za 45,- a je úplně boží ! Vůně nevydrží úplně celý den, ale na osvěžení a ovonění nožek je to paráda. Každý den si ho nastříkám do bot a už tak nesmrdí jako předtím :D.



Čímpak si zpříjemňujete tropické vedra Vy ? :)

2 komentáře:

  1. Sprej do bot mám taky od Balea, ale s vůní citronů a za nic bych ho nevyměnila, funguje krásně! :D Chtěla bych vyzkoušet "osvěžující sprej na obličej" od Balea (teď si nemůžu vzpomenout, jak se tomu říká).

    OdpovědětVymazat
  2. Asi máš na mysli termální vodu :D

    OdpovědětVymazat